Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
JP Laser
JP Laser
Κέντρο πρωτοποριακής αισθητικής
Λ. Δημοκρατίας 369 - 3ος όροφος

Avant garde
Avant garde
Beauty expert studio
Εμπορίου 25

Ritual
Ritual
Cafe & lounge bar
Κανάρη 12

Η/Υ - Πληροφορική

Customer Technologies Solutions (Τεχνική υποστήριξη & εμπορία προϊόντων πληροφορικής)

Customer Technologies Solutions - Τεχνική υποστήριξη & εμπορία προϊόντων πληροφορικής
(Τεχνική υποστήριξη & εμπορία προϊόντων πληροφορικής)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Μαΐστρος
Διεύθυνση: Αν. Θράκης 9
Τηλέφωνο: 2551038231 & 6994949007

 Η CTS ιδρύθηκε το 2014 με έδρα την Αλεξανδρούπολη και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής, στην περιοχή της Θράκης. Παρέχει υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες και προϊόντα πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας. Προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και διαθέτει πιστοποιημένες υπηρεσίες και προϊόντα.

Από τον Ιανουάριο του 2017 και ακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς και της τεχνολογίας δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην διεύθυνση www.cts-gr.com.

Αντιλαμβανόμαστε την πληροφορική ως σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα κάθε επιχείρησης και θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι στρατηγικοί συνεργάτες σε θέματα πληροφορικής για τους πελάτες μας. Αποτελούμε τεχνικοί συνεργάτες και εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές των μεγαλύτερων εταιριών και στηριζόμαστε πάντα σε αξιόπιστα και δοκιμασμένα προϊόντα μαζί με ολοκληρωμένες παρεχόμενες υπηρεσίες, έτσι ώστε ο κάθε πελάτης μας να μπορεί να απολαμβάνει λύσεις ειδικά φτιαγμένες για τις δικές του ανάγκες.

Παράλληλα η CTS φροντίζει διαρκώς ώστε το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών να είναι πάντα στο υψηλότερο δυνατό σημείο με έμφαση σε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και τάσεις κάτι που αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχία κάθε λύσης. 

Από το 2014 η XEROX HELLAS μας έχει ορίσει επίσημους αντιπροσώπους με πιστοποιημένο προσωπικό, για την πώληση προϊόντων XEROX και την τεχνική κάλυψη των νομών Έβρου και Ροδόπης.

Με την πάροδο του χρόνου και μέσα σε μικρό διάστημα από την ίδρυση μας έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και άλλων μεγάλων εταιριών, των οποίων είμαστε πλέον Αντιπρόσωποι – Επίσημη συνεργάτες και εξωτερικοί συνεργάτες.

  • Την TELEUNICOM είναι επίσημος διανομέας Huawei στην Ελληνική αγορά
  • Την AUTOMATION & POWER μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο του Βιομηχανικού εξοπλισμού, που αφορά βιομηχανίες και όχι μόνο στον τομέα του βιομηχανικού αυτοματισμού, βιομηχανικά ηλεκτρολογικά υλικά, ολοκληρωμένα συστήματα κίνησης και πολλά ακόμα
  • Την IPPARTNERS στους κλάδους της βιομηχανίας, της εκπαίδευσης, της υγείας και των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.
  • Την NETBULL σε μεγάλα έργα πληροφορικής του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα
  • Την MEGASOFT μία ελληνική εταιρεία παραγωγής λογισμικού – μηχανογράφησης

Η πιο πρόσφατη συνεργασία μας, έγινε τα τέλη του 2020 με την εταιρία GLOBALSAT. Η GLOBALSAT είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες – διανομείς προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα. Προσθέσαμε δύο νέες κατηγορίες προϊόντων, τον Οικιακό εξοπλισμό με προϊόντα της SENCOR και το Gaming με προϊόντα Sony PlayStation.

Στόχος μας να αποτελέσουμε μια σταθερή δύναμη στο χώρο παραμένοντας αναλλοίωτοι εμείς και οι αρχές μας στο πέρασμα του χρόνου. Να αποτελέσουμε πρώτη επιλογή κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Δεν σκεφτόμαστε απλώς για το μέλλον, το δημιουργούμε. 


Τεχνική υποστήριξη & εμπορία προϊόντων πληροφορικής Τεχνική υποστήριξη & εμπορία προϊόντων πληροφορικής