Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Ευστρατιάδης Χρήστος
Ευστρατιάδης Χρήστος
Κρεοπωλείο
Λ. Δημοκρατίας 143

Marvas Coffee Roasters
Marvas Coffee Roasters
Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ
Παλαγία

Χατζημιχαήλ Κυριακή Md. MSc.
Χατζημιχαήλ Κυριακή Md. MSc.
Παιδίατρος
14ης Μαΐου 1 (3ος)

Ταξιδιωτικά Πρακτορεία

Democritus Travel Premium & VIP Services (VIP Services)

Democritus Travel Premium & VIP Services - VIP Services
(VIP Services)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Ι.Καβύρη 40
Τηλέφωνο: 2551033220 & Fax: 2551088136

Με έδρα την πρωτεύουσα τον νομού Έβρου, την Αλεξανδρούπολη, στη βόρεια Ελλάδα, το Democritus Travel ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχειρήση και, μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στο κομμάτι του τουρισμού, εξειδίκευσε τις υπηρεσίες του δημιουργώντας το Democritus Travel & Premium Services. Στις 08/08/2008 ιδρύθηκε ως ανεξάρτητος διαχειριστής πολυτελών ταξιδιών και περιηγήσεων.

Η εταιρία παρέχει άρτιες υπηρεσίες και ολοκληρωμένα πακέτα ταξιδιών, είτε ομαδικών είτε μεμονομένων, με σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ταξιδιώτη. Μένουμε σταθερά προσανατολισμένοι στην αξία της εξέλιξης και την προσαρμογή στις νέες ανάγκες του ταξιδιώτη και καλύπτουμε με αξιοπιστία όλες τις απαιτήσεις προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Απαραίτητα εργαλεία της εταιρείας μας είναι πάντα η ποιότητα, η αξιοπιστία μας, η πείρα μας, η φιλοσοφία μας και οι άρτιες τεχνολογικές εφαρμογές, καθώς πλέον μπορείτε να κάνετε on-line κρατήσεις σε πραγματικό χρόνο μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης.


Το γραφείο γενικού τουρισμού Democritus Travel είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Τουρισμού και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) με αριθμό ΜΗΤΕ 0105Ε61000027301 κατ' εφαρμογή των διατάξεων του νόμου Ν. 393/1976 (ΦΕΚ199/Α). Επίσης είναι μέλος του παγκόσμιου οργανισμού ΙΑΤΑ (International Air Transport Association) καθώς και της ΗΑΤΤΑ.


 Εκδρομές: Ημερήσιες, Εσωτερικού, Εξωτερικού, Γαμήλια ταξίδια, Εβδομαδιαίες Αναχωρήσεις, Εναλλακτικός τουρισμός, World Party Traveller

Ταξίδια στον κόσμο: Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Άπω Ανατολή, Ινδικός Ωκεανός, Ωκεανία, Αφρική

Αναζητήστε γραφικούς προορισμούς στην Ελλάδα και μοναδικούς τόπους σε όλο τον πλανήτη. Δημιουργήστε νέες εμπειρίες, γνωρίστε νέα μέρη, νέους ανθρώπους μέσα σε ένα κρουαζιερόπλοιο και απολαύστε ένα ξεχωριστό ταξίδι. Προσοχή: Λόγω της ιδιαιτερότητας του ταξιδευτικού μέσου, παρακαλούμε να ενημερωθείτε πλήρως για τους κανόνες διεκπαιρέωσης του ταξιδιού καθώς και για γενικές ταξιδιωτικές οδηγίες εδώ.

Προορισμοί:

 • London
 • Madrid
 • Άγιοι τόποι
 • Αμαζόνιος - Νότιο Περού
 • Βοστώνη
 • Ινδία
 • Μαρόκο
 • Νέα Υόρκη
 • Νέα Υόρκη Χριστουγέννων Πρωτοχρονιάς
 • Όρος Σινά
 • Ουάσιγκτον
 • Τορόντο - Καταράκτες Νιαγάρα
 • Φλόριντα
 • Χαβάη - West coast

Democritus travel premium service
Με την εμπειρία και την κατάρτιση των ιδρυτών και των μελών της εταιρείας έγινε και ένα δυναμικό ξεκίνημα με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών και του τουριστικού προϊόντος στο Νομό Έβρου και στην ευρύτερη περιοχή. Οι συνεργάτες μας καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια με σκοπό να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών και έτσι αναβαθμίζουμε τη ποιότητα των υπηρεσιών μας προσφέροντας στους ταξιδευτές μας.

Ο εξειδικευμένος ταξιδιωτικός σας σύμβουλος
Ο ταξιδιωτικός πράκτορας είναι κάτι παραπάνω από διοργανωτής ενός ταξιδιού, είναι αυτός που ξέρει και μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία και την μοναδικότητα του. Η βαθιά και πλήρη γνώση των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει σε συνδυασμό με την παροχή των καλύτερων τιμών της αγοράς του δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσει και να προσαρμόσει το ταξίδι πάνω στις δικές σου προσωπικές ανάγκες και προτιμήσεις και προτείνει τον ιδανικότερο προορισμό στις ιδανικότερες συνθήκες κάθε φορά, ούτως ώστε κάθε ταξίδι να είναι μια αξέχαστη εμπειρία!

Υπηρεσίες Western Union
Στείλτε ή λάβετε χρήματα σε όλη την Ελλάδα ή οπουδήποτε στον κόσμο, με άμεση διαθεσιμότητα στον παραλήπτη, μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς τραπεζικό λογαριασμό. Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες!

 Υπεύθυνοι: Δερμεντζοπούλου Καλλιόπη, Ελένη & Παναγιώτα 

 


VIP Services VIP Services VIP Services VIP Services VIP Services VIP Services VIP Services VIP Services VIP Services VIP Services