πρεπει να δειτε
Μόκα
Μόκα
Καφέ - Ζαχαροπλαστείο
Λ. Δημοκρατίας 3

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Παπαδημητρίου
Παπαδημητρίου
Ποτοποιΐα - Κάβα
Λ. Δημοκρατίας 95

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Νύχι
Νύχι
Nail studio
Παλαιολόγου 23 - 25

Ρέντζι Αθανάσιος
Ρέντζι Αθανάσιος
Οικοδομικές εργασίες
Λήμνου 12

Room to grow
Room to grow
Διακόσμηση βρεφικού & παιδικού δωματίου
Μιαούλη 10

Γεωργικά εφόδια

Δερνεξής (Γεωργικά Εφόδια)

Δερνεξής - Γεωργικά Εφόδια
(Γεωργικά Εφόδια)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Ν. Χιλή
Διεύθυνση: Μάκρης 7
Τηλέφωνο: 25510 - 40962

Τα πάντα για τον επαγγελματία & ερασιτέχνη κηπουρό!

Είστε επαγγελματίας γεωργός, επαγγελματίας κηπουρός ή θέλετε, απλώς, να φροντίσετε τον κήπο σας; Μάθετε τα πάντα για τα γεωργικά εφόδια που χρειάζεστε! Η εταιρία μας προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να διαθέσει τα ποιοτικότερα προϊόντα της αγοράς στις καλύτερες δυνατές τιμές. 

Η εταιρεία "Δερνεξής" διαθέτει μια τεράστια ποικιλία επώνυμων γεωργικών εφοδίων, απαραίτητων για γεωργικές εργασίες παντός τύπου. Σε μας θα βρείτε πιστοποιημένα γεωργικά φάρμακα, φυτοφάρμακα, λιπάσματα, σπόροι, αναλύσεις εδάφους, άνθη - φυτά, ζωοτροφές, είδη αμπελιού, μελισσοκομικά είδη, εργαλεία κήπου, αλλά και μια πλούσια ποικιλία σε φυτά, δενδρύλλια και άλλα συναφή προϊόντα.

Είτε είστε επαγγελματίας κηπουρός, είτε ερασιτέχνης, στην εταιρεία μας θα βρείτε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για τις καλλιέργειές σας, το κτήμα ή τον κήπο σας, η εταιρία αναλαμβάνει επίσης Απεντομώσεις - Μυοκτονίες!

Η εταιρεία "Δερνεξής" αποτελεί μια πιστοποιημένη εταιρεία ελέγχου παρασίτων, που διακρίνεται για τις αποτελεσματικές υπηρεσίες της στο χώρο των απολυμάνσεων. Οι τεχνικοί μας σας ενημερώνουν για όλα τα βήματα των εργασιών μας και την αναγκαιότητά τους. Μετά το πέρας των εργασιών μας, σας ενημερώνουμε σε συμβουλευτικό επίπεδο και για το πώς μπορείτε να προφυλάξετε το χώρο σας, διασφαλίζοντας, έτσι, και τη διάρκεια των αποτελεσμάτων των εργασιών μας. Καλύπτουμε κάθε υγειονομική σας ανάγκη και απαίτηση!

Απολυμάνσεις Απεντομώσεις Μυοκτονίες:

  • Κτιρίων
  • Πολυκατοικιών
  • Μονοκατοικιών
  • Επαγγελματικών χώρων παντός τύπου
  • Δημόσιων υπηρεσιών
  • Απώθηση πτηνών, φιδιών, τρωκτικών
  • Ειδικές εφαρμογές απολύμανσης απεντόμωσης & μυοκτονίας
  • Διαχείριση παρασίτων και επιβλαβών οργανισμών σε κτίρια, εγκαταστάσεις και γεωργικές εκτάσεις

Αντιμετωπίζουμε: Παράσιτα, τρωκτικά, έντομα, πτηνά, φίδια, ζιζάνια, σαράκι, κοριούς, ψύλλους, κατσαρίδες.

 Η εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας αποτελεί κυρίαρχη αξία και δέσμευση που καθοδηγεί όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας. Η γνώση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Ελληνικής γεωργίας και η σταθερή μας προσήλωση στις ανάγκες του έλληνα αγρότη, αποτελούν καθοριστικό ρόλο για το σύνολο των δραστηριοτήτων μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να μας επισκεφθέιτε στο κατάστημά μας στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης επί της οδού Μάκρης 7 ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2551040962.


Γεωργικά Εφόδια Γεωργικά Εφόδια Γεωργικά Εφόδια Γεωργικά Εφόδια Γεωργικά Εφόδια Γεωργικά Εφόδια Γεωργικά Εφόδια Γεωργικά Εφόδια Γεωργικά Εφόδια Γεωργικά Εφόδια