Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
JP Laser
JP Laser
Κέντρο πρωτοποριακής αισθητικής
Λ. Δημοκρατίας 369 - 3ος όροφος

Avant garde
Avant garde
Beauty expert studio
Εμπορίου 25

Ritual
Ritual
Cafe & lounge bar
Κανάρη 12

Κρεοπωλεία

Ευσταθίου (Κρεοπωλείο - Παρασκευάσματα)

Ευσταθίου - Κρεοπωλείο - Παρασκευάσματα
(Κρεοπωλείο - Παρασκευάσματα)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: ΚΕΓΕ
Διεύθυνση: Πολυζωίδη 13
Τηλέφωνο: 2551024311 & 6977245185

Η εμπειρία συναντά την ποιότητα στα 2 μοναδικά κρεοπωλεία "Ευσταθίου" το πρώτο στο κέντρο της πόλης και το δεύτερο στην περιοχή του ΚΕΓΕ ανατολικά της Αλεξανδρούπολης!

Λαχταριστές μπριζόλες, τραγανά και ζουμερά παϊδάκια, θεϊκά χειροποίητα μπιφτέκια, εξαιρετικά rib-eyes και T-bones. Πεντανόστιμα παρασκευάσματα. Οι λάτρεις της κρεατοφαγίας παρακαλώ να δώσουν προσοχή. Οποιαδήποτε κι αν είναι η περίσταση (καθημερινό φαγητό, γιορτή ή κάλεσμα, barbeque), η αγορά κρεάτων από τα κρεοπωλεία "Ευσταθίου" αποτελούν την ιδανική λύση.

Παραμένοντας σταθερά προσανατολισμένη στην εκπλήρωση των υψηλών προσδοκιών που έχει δημιουργήσει η πολυετής ποιοτική παρουσία των προϊόντων της στους καταναλωτές, τα κρεοπωλεία Ευσταθίου επενδύουν σταθερά στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που της εξασφαλίζουν ξεχωριστή θέση στην προτίμηση των καταναλωτών, διαφοροποιώντας την έτσι από τον ανταγωνισμό.

Σε τί ξεχωρίζει το κρεοπωλείο Ευσταθίου; Μμ.. σε πολλά αλλά εμείς θα σας πούμε το πιο απλό! Έξι γενιές παράδοσης ξεχωρίζουν το κρεοπωλείο Ευσταθίου στο καλό ποιοτικό, ελληνικό κρέας, που επιλέγει για τους πελάτες του. Τα σκήπτρα παραδίδονται από γενιά σε γενιά και έχουν ως παρακαταθήκη τους το ότι, η καλή επιχείρηση δεν είναι αυτή που βγάζει πολλά χρήματα αλλά ευχαριστημένους πελάτες. Αυτό είναι και το κλειδί της επιτυχίας τους!

Όχι ένα, όχι δύο αλλά πάνω από 100 χρόνια επιλέγουν για όλους εμάς ποιοτικά κρέατα από ζώα γεννημένα και μεγαλωμένα στους βοσκότοπους της Ελλάδας μας.
Στο κρεοπωλείο Ευσταθίου επιλέγουν κρέατα για το παραδοσιακό ή γκουρμέ πιάτο.

Το κρεοπωλείο "Ευσταθίου" βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και το δεύτερο κατάστημα τους επί της Πολυζωίδη 13 στην περιοχή ΚΕΓΕ ανατολικά της Αλεξανδρούπολης, εκεί θα βρείτε ποικιλία ποιοτικών κρεάτων ελληνικής προέλευσης, καθώς και πλήθος παρασκευασμάτων που δημιουργούν για εμάς με φαντασία, μεράκι και αγνά υλικά όπως παρασκευάσματα (απλά, μαριναρισμένα, πανέ, γκουρμέ).

Στόχος του κρέατος «Ευσταθίου» είναι να προσφέρει στους καταναλωτές ένα προϊόν υψηλής οργανοληπτικής και θρεπτικής αξίας, προωθώντας την καλή υγεία με φυσικό τρόπο και προσφέροντας μία καινούρια "γαστριμαργική εμπειρία" στο τραπέζι και το δικό σας αλλά και το δικό μας!

Γιατί το κρέας... οφείλει να είναι καλής ποιότητας, για τον λόγο αυτό ο ρόλος του κρεοπωλείου «Ευσταθίου» είναι να μας ταξιδεύει γευστικά και ποιοτικά σε βραδιές αλλά και μεσημέρια "μαγικά"!

Το κρέας είναι η λατρεία πολλών Ελλήνων και το κρεοπωλείο Ευσταθίου δίνει τον καλύτερο εαυτό του καθημερινά ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Με την σωστή εξυπηρέτηση που σας παρέχουν, θα διαλέξετε τα κρέατα που επιθυμείτε για το "τέλειο" μαγείρεμα!


Τα «Κρεοπωλεία Ευσταθίου» σας παρέχουν την δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας σας, αυθημερόν και χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, στον χώρο σας σε όλες τις περιοχές της Αλεξανδρούπολης!


 


Κρεοπωλείο - Παρασκευάσματα Κρεοπωλείο - Παρασκευάσματα Κρεοπωλείο - Παρασκευάσματα Κρεοπωλείο - Παρασκευάσματα Κρεοπωλείο - Παρασκευάσματα Κρεοπωλείο - Παρασκευάσματα Κρεοπωλείο - Παρασκευάσματα Κρεοπωλείο - Παρασκευάσματα Κρεοπωλείο - Παρασκευάσματα Κρεοπωλείο - Παρασκευάσματα Κρεοπωλείο - Παρασκευάσματα Κρεοπωλείο - Παρασκευάσματα