Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ
πρεπει να δειτε
Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Παπαδημητρίου
Παπαδημητρίου
Ποτοποιΐα - Κάβα
Λ. Δημοκρατίας 95

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
ALTERLIFE
ALTERLIFE
Γυμναστήριο
Τούντζας 6

Σερραϊκόν
Σερραϊκόν
Χειροποίητη Σερραϊκή μπουγάτσα
Λ. Δημοκρατίας 9

Blanc & Noir
Blanc & Noir
Γυναικείο - Ανδρικό - Παιδικό
Βισβίζη 59

Καφεκοπτεία

Καφές "Πέτρος" Π. Χατζηανέστη & Υιοι Ο.Ε (Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ)

Καφές "Πέτρος"     Π. Χατζηανέστη & Υιοι Ο.Ε - Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ
(Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Καραισκάκη 10
Τηλέφωνο: 2551036916

 

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1980 από τον κ. Πέτρου Χατζηανέστη, ο οποίος αγόρασε τότε ένα κατάστημα, το καφεκοπτείο του Δίντσογλου Βασιλείου στην οδό Βενιζέλου της Κομοτηνής. Έπειτα το πάθος του για ποιοτικό ελληνικό καφέ, είχε ως αποτέλεσμα τον διπλασιασμό των πωλήσεων του καφέ, μέχρι το 1992.

Την ίδια χρονιά λόγω του ότι το κατάστημα του δεν ήταν ιδιόκτητο και ο ιδιοκτήτης το ήθελε για δική του χρήση, αναγκάστηκε να μεταφέρει την επιχείρηση του στην περιοχή Συντάγματος Κρητών 24 στην Κομοτηνή, όπου και βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Το 1995 προστέθηκαν στο δυναμικό της επιχείρησης και οι υιοί, Γιάννης και Μάριος Χατζηανέστης.

Η επιχείρηση δημιούργησε το πρώτο της παράρτημα στον Ίασμο Κομοτηνής, όπου ο καφές αγαπήθηκε από περισσότερο κόσμο της τοπικής κοινωνίας.

Το 2007 η επιχείρηση ξεκίνησε την ανέγερση μιας υπερσύγχρονης βιοτεχνίας επεξεργασίας καφέ και μπαχαρικών στην περιοχή Ασώματοι Ν. Ροδόπης, με σκοπό να εκσυγχρονίσουν την παραγωγικότητα τους και να αυξήσουν επίσης τους κωδικούς προϊόντων τους, προσθέτοντας στη γκάμα των προϊόντων τους τα μπαχαρικά αρωματικά φυτά.

Το 2020 η εταιρεία "Π. Χατζηανέστη & Υιοι Ο.Ε" ανοίγει κατάστημα καφεκοπτείο, στην Αλεξανδρούπολη επί της οδού: Γ. Καραισκάκη 10 όπου διατίθεται ο καφές "Πέτρος".

Ο ελληνικός καφές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης κάθε Έλληνα, το εκλεκτό χαρμάνι με το ασύγκριτο άρωμα έχει γίνει για δεκαετίες ο αγαπημένος καφές των Κομοτηναίων και από το 2020 και των Εβριτών!

Τόσο στο κατάστημα της Κομοτηνής όσο και στο νέο κατάστημα της Αλεξανδρούπολης θα βρείτε τα γνωστά σε όλους μπαχαρικά & αρωματικά φυτά "Πέτρος", ζαχαρώδη αλλά και ξηρούς καρπούς.

Τα προϊόντα μας, ο Ελληνικός Καφές, ο Καφές Espresso, ο Καφές Φίλτρου καθώς και ο decafeine έχουν κερδίσει τους πιο φανατικούς λάτρεις του καφέ και έχουν μπει… στην καρδιά μας!


Εκτός από την πώληση λιανικής στα καταστήματα μας, απευθυνόμαστε και σε όλα τα καταστήματα τα οποία μπορούν να θεωρηθούν εστίες πώλησης π.χ.: μάρκετ, μίνι μάρκετ, καταστήματα ξηρών καρπών, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία καθώς και σε καφετέριες και καφενεία. Απευθυνόμαστε επίσης σε καταστήματα τα οποία έχουν αλεστική μηχανή καφέ, τα οποία τροφοδοτούμε με ψημένο σπυρί καφέ, συσκευασμένο σε μεγάλες συσκευασίες των 10 Kg, 15 Kg, 20 Kg, 25 Kg, τον οποίο αλέθουν οι ίδιοι και πωλούν το χαρμάνι του καφέ μας, ζεστό και φρέσκο αλεσμένο με αναλλοίωτα όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. (Καφεκοπτεία, μάρκετ, καταστήματα ξηρών καρπών, καταστήματα delicatessen).

Επίσης απευθυνόμαστε σε όλα τα νοικοκυριά της Ελλάδας, αρκεί βέβαια να υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων με κατώτερο όριο παραγγελίας τα 5 Kg ελληνικού καφέ.


 Ακολουθήστε μας στο Instagram με ένα κλικ ΕΔΩ

  1. Βιοτεχνία: Ασωμάτοι / Κομοτηνή Τηλ: 2531093811 (πατήστε εδώ για google maps)
  2. Κατάστημα: Κομοτηνή / Συντάγματος Κρητών 24 / Τηλ: 2531022531 (πατήστε εδώ για google maps)
  3. Κατάστημα: Αλεξανδρούπολη / Καραισκάκη 10 / Τηλ: 2551036916 (πατήστε εδώ για google maps)


Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ