πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

MVP Sports
MVP Sports
Κατάστημα αθλητικών ειδών
3ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Συνόρων

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Παρασχάκης Δημήτρης
Παρασχάκης Δημήτρης
Οικοδομικές εργασίες
Τούντζας 2

Μερέτη Ελένη
Μερέτη Ελένη
Ορθοδοντικό ιατρείο Παίδων & Ενηλίκων
Μαζαράκη 11

Τα δυδιμάκια
Τα δυδιμάκια
Μονώσεις - Γυψοσανίδες
40 εκκλησιών & Μούδρου 4

Πιτσαρίες

L' osteria (Πιτσαρία - μακαρονάδες)

L' osteria - Πιτσαρία - μακαρονάδες
(Πιτσαρία - μακαρονάδες)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 265
Τηλέφωνο: 2551181581

 

Μόλις ανοίξαν οι πόρτες στο L'Osteria, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε μια τυπική Ιταλική osteria, όπου οι άνθρωποι μαζεύονται για να φάνε πολύ καλά και να απολαμβάνουν τη συντροφιά οικογενειών, φίλων, ζευγαριών, μεγάλων και νέων. Η νόστιμη μυρωδιά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας πλανάται στον αέρα. Αυτό είναι ένα ανοιχτό, φιλόξενο μέρος, όπου ο καθένας μπορεί να είναι ο εαυτός του και να νιώσει σαν στο σπίτι του.

Η μεγάλη πίτσα είναι μεγαλύτερη από το πιάτο. Συχνά παραγγέλνεται από δύο άτομα με διαφορετικές επικαλύψεις σε κάθε μισό. Και περιμένετε μέχρι να δείτε τα ζυμαρικά!

Pizza, pasta, σαλάτα και κρέπα από... άλλο πλανήτη. Η πιτσαρία "L'Οsteria" μας φτιάχνει υπέροχες μακαρονάδες, σαλάτες χορταστικές αλλά και γλυκές κρέπες όπως και βάφλες! Με λίγα λόγια μας προσέχει με τον καλύτερο γευστικό τρόπο! Το πολύ ωραία διακοσμημένο εσωτερικό του L'osteria έρχονται να προσθέσουν σε αυτή τη μοναδική γευστική εμπειρία.

Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται στην κουζίνα τους με ανοιχτή θέα «á la mamma». Οι επισκέπτες βιώνουν ζωντανά πόσο παθιασμένη μαγειρική γίνεται με τον ιταλικό τρόπο. Οι γενναιόδωρες μερίδες σε δίκαιη τιμή είναι θέμα αρχής για εμάς.

Είναι ξεκάθαρο στη συνολική ιδέα της L'Osteria:  Η αγάπη για τη λεπτομέρεια παίζει σημαντικό ρόλο, είτε πρόκειται για κουζίνα, είτε για εσωτερικούς χώρους είτε για την υπηρεσία. Το πάθος, η ζεστασιά, η φιλοδοξία και η αυθεντικότητα είναι εξίσου βασικά – γιατί αυτές είναι οι αξίες με τις οποίες μετράμε τους εαυτούς μας καθημερινά.


L'Osteria: Όταν η γεύση συναντά την ποιότητα τότε το αποτέλεσμα είναι άκρως... απολαυστικό.


Παραγγείλετε το δικό σας γεύμα στο τηλέφωνο 2551181581.


Πιτσαρία - μακαρονάδες Πιτσαρία - μακαρονάδες Πιτσαρία - μακαρονάδες Πιτσαρία - μακαρονάδες Πιτσαρία - μακαρονάδες Πιτσαρία - μακαρονάδες Πιτσαρία - μακαρονάδες Πιτσαρία - μακαρονάδες Πιτσαρία - μακαρονάδες