πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Dennis's
Dennis's
Crepe factory
Ειρήνης 37

Studio photo center
Studio photo center
Γάμος - Βάπτιση - Εκδηλώσεις
Λ. Δημοκρατίας 134

Blend
Blend
Mini market - Cafe
Ιωακείμ Καβύρη 38

Οικοδομικές Επιχειρήσεις

Μαυροκέφαλος Πρόδρομος & ΣΙΑ ΕΕ (Οικοδομικές επιχειρήσεις)

Μαυροκέφαλος Πρόδρομος & ΣΙΑ ΕΕ - Οικοδομικές επιχειρήσεις
(Οικοδομικές επιχειρήσεις)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Εμπορίου 57
Τηλέφωνο: 2551029921 - 6944450085 & 6947652310

Η κατασκευαστική εταιρεία "Μαυροκέφαλος Πρόδρομος & ΣΙΑ ΕΕ" με πολυετή εμπειρία στον χώρο της κατασκευής, δημιουργεί πολυτελή ακίνητα, διαμερίσματα, μεζονέτες, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και αισθητική, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας: στατικοί – πολιτικοί – αρχιτέκτονες – μηχανολόγοι - τοπογράφοι μηχανικοί, διακοσμητές, σχεδιάζουν τα ακίνητά μας έχοντας πάντα σαν αρχή τη σχολαστική τήρηση και εφαρμογή όλων των πολεοδομικών νόμων και διατάξεων.

Οι τεχνικοί μας όλων των ειδικοτήτων κατασκευάζουν τα ακίνητά μας εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές και χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ποιότητες υλικών που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή λειτουργικότητα και ασφάλεια στις κατασκευές μας.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται κυρίως στην Αλεξανδρούπολη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Τα ακίνητα μας κατασκευάζονται σε οικόπεδα που προέρχονται από αγορά και διατίθενται για πώληση "με το κλειδί στο χέρι" έτσι ώστε ο νέος ιδιοκτήτης να μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα.

Αν όμως έχετε ένα οικόπεδο και θέλετε να το εκμεταλλευτείτε με τη μέθοδο της αντιπαροχής, μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη προσφορά (λύση) της αγοράς, έχοντας πάντα σαν γνώμονα τη σχέση "ποιότητας – τιμής" προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

Διατίθενται προς πώληση διαμερίσματα σε συγκρότημα πολυκατοικιών στην περιοχή του πάρκου Αλτιναλμάζη με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Διαμέρισματα 115 τμ (μεικτά) 91 τμ καθαρή επιφάνεια, αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, 2 τουαλέτες (1 μπάνιο - 1 wc), κεραμιδοσκεπή με δικό του ηλιακό θερομοσίφωνα, ατομικό λέβητα πετρελαίου, κήπο δικό του, πάρκινκ, υπόγειο 50 τμ. Ηλεκτρικό ανελκυστήρα  ο οποίος καταλήγει στο υπόγειο.

Περισσότερα στο παρακάτω video:

 Μεζονέτες στη Σκάλα Ραχωνίου, στη Θάσο:


Οικοδομικές επιχειρήσεις Οικοδομικές επιχειρήσεις Οικοδομικές επιχειρήσεις Οικοδομικές επιχειρήσεις Θάσος Οικοδομικές επιχειρήσεις