Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
...ποτοποιούμε από το 1893

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Συρίδης Δημήτριος
Συρίδης Δημήτριος
Σχολή οδηγών
25ης Μαρτίου 26

Live Your Tiles
Live Your Tiles
Δάπεδο - Μπάνιο - Είδη υγιεινής
Λ. Μάκρης 5

Sea Ya
Sea Ya
Sun 'n chill
Παραλία Δικέλλων - Μεσημβρίας

Εξοπλισμοί καταστημάτων

Μεμέτ Ογλού Χουσεΐν (Ψησταριές - Κάρβουνα - Πέλλετ)

Μεμέτ Ογλού Χουσεΐν  - Ψησταριές - Κάρβουνα - Πέλλετ
(Ψησταριές - Κάρβουνα - Πέλλετ)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Μαλγάρων 10
Τηλέφωνο: 2551400208 & 6987348680

Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης το τελευταίο και παλιότερο κατάστημα κατασκευής και πώλησης ψησταριών, σούβλας, μοτέρ, σχάρας μπουριών και ότι άλλο απαιτείται για το ψήσιμο.

Κατασκευάζει ψησταριές εκτελώντας με ακρίβεια κάθε επιθυμία πελάτη που θα περάσει το κατώφλι του καταστήματος του, ο λόγος για τον συνονόματο εγγονό του Χουσεΐν Μεμέτ Ογλού, η επιχείρηση πλέον πέρασε στην τρίτη γενιά και μετρά πάνω 50 χρόνια στο χώρο.

Η επιχείρηση αυτές τις μέρες δέχεται βροχή τις παραγγελίες για ψησταριές, σούβλες και ότι άλλο απαιτείται για το ψήσιμο, θα βρείτε ψησταριές διαστάσεων: 40x70, 40x50, 50x40, τρία μπόγια βγάζει το μαγαζί και κάποιες φορές κατασκευάζουν ειδικές παραγγελίες, οι πελάτες τα ζητούν ανάλογα με τον χώρο που διαθέτουν στο μπαλκόνι τους μας αναφέρει, άλλοι μικρές άλλοι μεγάλες.

Οι σούβλες διαφορετικές καθε φορά, άλλες για αρνί άλλες για κοκορέτσι, άλλες για κοντοσούβλι, μπορείτε να προμηθευτείτε και τα ανάλογα μοτέρ σούβλας αλλά και τα κάρβουνα σε πολύ οικονομικές τιμές σε όλα τα προϊόντα τους.

Μπορείτε επισης να προμηθευτείτε κατόπιν παραγγελίας:

  • Σόμπες ξύλου - πετρελαίου - πέλλετ - αερίου
  • Υδροροές μεταλλικές (από λαμαρίνα)

Από τη Δευτέρα 3/4/2023 η επιχείρηση θα εργαστεί πρωί - απόγευμα έτσι ώστε να καλύψει την αυξημένη κίνηση λόγω της εορτής του Πάσχα.

Μπορείτε να τους καλέσετε για τηλεφωνικές παραγγελίες στα: 2551400208 & 6987348680 έτσι ώστε να παραλάβετε χωρίς καθυστερήσεις.

Οι ψησταριές φτιάχνονται από λαμαρίνα όπως αναφέρει, που είναι το υλικό που αντέχει τις μεγάλες θερμοκρασίες από τα κάρβουνα, τις κατασκευάζουν σε διάφορα μεγέθη και το κάνουν εδώ και δεκαετίες, ο κόσμος τους ξέρει, ξέρει τη δουλειά τους, ξέρει ότι αυτό που θα πουν αυτό θα είναι.

Το εργαστήριο είναι ένα από τα παλαιότερα ίσως και το πιο παλιό στην Αλεξανδρούπολη όμως διαθέτει μηχανήματα που επιτρέπουν στο χειριστή τους να κάνει εύκολα και γρήγορα τη δουλειά του, μπορούν να κατασκευάσουν εκτός από ψησταριές, σχάρες και σούβλες, μπουριά σε διάφορα μεγέθη για σόμπες όλων των τύπων, κατασκευές για κτηνοτρόφους και αγρότες και πολλά άλλα.

Μια επισκεψη από την έκθεση τους που βρίσκεται επί της Μαλγάρων 10 στο ιστορικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης ή στο εργαστήριο τους επί της Μαλγάρων με Εμπορίου γωνία θα σας πείσει.


Ψησταριές - Κάρβουνα - Πέλλετ Ψησταριές - Κάρβουνα - Πέλλετ Ψησταριές - Κάρβουνα - Πέλλετ Ψησταριές - Κάρβουνα - Πέλλετ Ψησταριές - Κάρβουνα - Πέλλετ Ψησταριές - Κάρβουνα - Πέλλετ Ψησταριές - Κάρβουνα - Πέλλετ Ψησταριές - Κάρβουνα - Πέλλετ Ψησταριές - Κάρβουνα - Πέλλετ Ψησταριές - Κάρβουνα - Πέλλετ