Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ
πρεπει να δειτε
YaSu
YaSu
Beach lounge and bar
Αγία Παρασκευή

Μόκα
Μόκα
Καφέ - Ζαχαροπλαστείο
Λ. Δημοκρατίας 3

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Παπαδημητρίου
Παπαδημητρίου
Ποτοποιΐα - Κάβα
Λ. Δημοκρατίας 95

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
O Πρίγκιπας
O Πρίγκιπας
Παντοπωλείο - Ψητοπωλείο
Λ. Δημοκρατίας 227

Global Kids
Global Kids
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης
Ανδρονίκου 66

Cartel
Cartel
Καντίνα - Street food
1ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Κίρκης

Γυμναστήρια

Miha Bodytec (Personal training)

Miha Bodytec - Personal training
(Personal training)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Ψαρρών 13 & Λ. Δημοκρατίας
Τηλέφωνο: 25510 - 38100 & 6939616790

 

ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΠΟ.

Μία νέα τεχνολογία έρχεται στη μόδα.

Η βάση για την υγεία, την ευεξία και ένα όμορφο σώμα είναι το ενεργό μυϊκό σύστημα. Η σωματική ευεξία συνδέεται επίσης και με την πνευματική ευεξία. Αυτά τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μέσω της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης, εφόσον αυτή μπορεί να δράσει σε όλο το σώμα. Όπως συμβαίνει με το miha bodytec. Μέσω της ολοκληρωμένης μεθόδου, τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και αισθητά, επειδή δρα σε βάθος κάτω από την επιφάνεια ολόκληρου του σώματος. Γι' αυτό το λόγο, το miha bodytec είναι κάτι περισσότερο από ένα όργανο γυμναστικής. Με το προσεκτικά μελετημένο σύστημά του, σάς καλεί σε μια νέα διάσταση εκγύμνασης ολόκληρου του σώματος.

ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ

Μία νέα δύναμη για υψηλές επιδόσεις

Περισσότερο από ποτέ, ένα δυνατό, αθλητικό σώμα θεωρείται σύμβολο της επιτυχίας. Αν θέλετε να το αποκτήσετε, χρειάζεστε μεγάλα αποθέματα ικανότητας. Αλλά η εκγύμναση σε διάφορους τομείς, όπως η δύναμη, η ταχύτητα και η αντοχή συχνά καταναλώνει τεράστιες ποσότητες χρόνου και ενέργειας. Όλοι αυτοί οι στόχοι της εκγύμνασης μπορούν τώρα να επιτευχθούν με μια μέθοδο ιδιαίτερα αποτελεσματική που εξοικονομεί χρόνο: την εκγύμναση miha bodytec για ολόκληρο το σώμα!

Περισσότερη δύναμη και αντοχή σε σταθερή βάση

Η μυϊκή δύναμη διαδραματίζει έναν ιδιαίτερο ρόλο ως βάση για την ατομική απόδοση. Η υψηλή απόδοση είναι δυνατή μόνο αν υπάρχει επαρκής μυϊκή σταθερότητα. Οι εν τω βάθει, σταθεροποιητικοί μύες είναι δύσκολο να γυμναστούν με τις συμβατικές μεθόδους. Αυτό είναι ακριβώς που το miha bodytec καθιστά εφικτό: εξαιρετικά αποδοτική εκγύμναση με εξοικονόμηση χρόνου με την ταυτόχρονη ενεργοποίηση ολόκληρου του μυϊκού συστήματος.

Οι μονόπλευρες καταπονήσεις αποφεύγονται και οποιαδήποτε πιθανή μυϊκή ανισορροπία μειώνεται. Η εκγύμναση μπορεί να συνδυαστεί με ενεργές, κινήσεις ειδικές για συγκεκριμένα αθλήματα. Αυτό σημαίνει ότι η επιπλέον δύναμη μπορεί να εφαρμοστεί στις στοχευμένες κινήσεις του αθλήματος πολύ αποτελεσματικά. Δεν υπάρχει πλέον απόλυτη ανάγκη για αυστηρό διαχωρισμό της εκγύμνασης γενικής ενδυνάμωσης και της πιο συγκεκριμένης εκγύμνασης απόδοσης, η οποία συνδέεται με την πιο σοβαρή καταπόνηση και τη μεγαλύτερη καταβολή προσπάθειας.

Όλα καταλήγουν στην ταχύτητα: Περισσότερη δύναμη με το Miha Bodytec

Το miha bodytec ξεκινά εκεί που οι συμβατικές πρακτικές σταματούν: ενώ οι συμβατικές μέθοδοι δημιουργούν μόνο μέγιστη απόδοση με την ενίσχυση της δύναμης, η εκγύμναση με το miha bodytec αυξάνει επίσης την ταχύτητα της κίνησης: χωρίς μεγάλες καταπονήσεις στο παθητικό μυοσκελετικό σύστημα! Ηλεκτρικοί παλμοί ελέγχουν τις μυϊκές ίνες ταχείας συστολής ιδιαίτερα αποτελεσματικά και άμεσα: ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα, το οποίο καθιστά το miha bodytec αναγκαίο για τον αποδοτικό αθλούμενο.

Μεγαλύτερη επιτυχία με απλούστερο τρόπο: MIHA BODYTEC

Είτε σας βοηθά να πάτε ψηλότερα, είτε γρηγορότερα είτε μακρύτερα, η εκγύμναση με το miha bodytec αποφέρει αποτελέσματα τα οποία αποδεικνύονται από μελέτες*:

 • Το miha bodytec αποτελεί τη μοναδική μορφή εκγύμνασης, η οποία αυξάνει την απόδοση μέσω ταχύτερης κίνησης.

 • Παρατηρήθηκε εμφανής αύξηση της απόδοσης στο 84% των συμμετεχόντων!

 • Η μέγιστη δύναμη αυξήθηκε ήδη μετά από 4 συνεδρίες εκγύμνασης κατά 17%!

 • Το 71% των συμμετεχόντων παρουσίασε εμφανή βελτίωση στην αντοχή!

 • Μετά από μόλις 12 συνεδρίες εκγύμνασης οι δείκτες δύναμης-αντοχής αυξήθηκαν κατά 108%!

 • Η μέγιστη απόδοση αυξήθηκε κατά 30% μετά από μόλις 4 εβδομάδες!

 • Η ταχύτητα μυϊκής συστολής αυξήθηκε σε ποσοστό 22% κατά μέσο όρο. Ακόμα και η μυϊκή ισχύς των δύσκολα εκγυμναζόμενων εν τω βάθει μυών του κορμού αυξήθηκε σε ποσοστό έως και 74%!

 • Οι παραπάνω τιμές υποδεικνύουν ότι η εκγύμναση EMS ολόκληρου του σώματος είναι κατά 40% πιο εντατική από την παραδοσιακή προπόνηση δύναμης με βάρη!

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

Μία νέα δύναμη για τη μέση σας

Ο πόνος στη μέση εξακολουθεί να είναι η υπ’ αριθμόν 1 πάθηση του πληθυσμού γενικότερα. Αφορά μικρούς και μεγάλους εξίσου. Η καταπόνηση, οι μονόπλευρες πιέσεις και η παραμέληση του μυοσκελετικού συστήματος της μέσης είναι οι κύριες πηγές των συμπτωμάτων. Με την πάροδο του χρόνου, οι παθήσεις γίνονται χρόνιες και εξελίσσονται λόγω συμπεριφορών αποφυγής του πόνου. Και έτσι δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος και οι ασθενείς απελπίζονται  όλο και περισσότερο. Υπάρχει λύση: στοχευμένη εκγύμναση της μέσης!

MIHA BODYTEC: Ανακούφιση ναι, καταπόνηση όχι

Το miha bodytec ξεκινά εκεί όπου οι συμβατικές μέθοδοι σταματούν. Με στοχευμένη, ατομικά ελέγξιμη εκγύμναση, ακόμη και οι εν τω βάθει μυϊκές ομάδες ενεργοποιούνται και ενδυναμώνονται. Η συμβατική εκγύμναση μπορεί να τις γυμνάσει μετά δυσκολίας, αν όχι καθόλου. Η σπονδυλική στήλη αποκτά σταθερότητα. Η μέση αποφορτίζεται αισθητά. Ορισμένες μυϊκές ανισορροπίες εξομαλύνονται και το μυοσκελετικό σύστημα του κορμού ενδυναμώνεται: ο ιδανικός τρόπος για μια υγιή, δυνατή μέση.

Ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα

Είτε ως πρόληψη είτε για συμπτώματα πόνου στη μέση που ήδη υπάρχουν, οι μελέτες έχουν δείξει την αποτελεσματικότητα αυτής της μορφής εκγύμνασης*:

 • Στο 88% των συμμετεχόντων μειώθηκε αισθητά ο πόνος στη μέση. Η συχνότητα και η διάρκεια του πόνου μειώθηκε έως και 80% .

 • Περισσότερο από το 40% των συμμετεχόντων διαμαρτυρήθηκαν για συνεχή πόνο στη μέση κατά την έναρξη της μελέτης. Το ποσοστό ήταν μόλις 9% μετά από 6 εβδομάδες εκγύμνασης.

 • Ο πόνος εξαφανίστηκε εντελώς στο 44% των ασθενών με χρόνιο πρόβλημα.

 • H διάρκεια του τυπικού πόνου στη μέση καθημερινά (ανύψωση βαρέων φορτίων, περπάτημα, σκύψιμο, βαριά σωματική εργασία, μικροδουλειές, άθληση, οδήγηση ή ακινησία για μεγάλες περιόδους) βελτιώθηκε έως και 30%.

Στοιχεία που προσφέρουν ελπίδα για την καταπολέμηση της υπ' αριθμόν 1 ασθένειας του πληθυσμού.

ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΣΩΜΑ

Μία νέα δύναμη για το σώμα που θέλετε

Το miha bodytec ξεκινά εκεί όπου οι συμβατικές μέθοδοι σταματούν: σχεδόν όλες οι μεγάλες μυϊκές ομάδες ενεργοποιούνται ταυτόχρονα και εκγυμνάζονται σε εξατομικευμένη και στοχευμένη βάση: ακόμη και πιο δυσπρόσιτοι μύες της μέσης και των γλουτών! Η δραστηριότητα του μεταβολισμού και των ενζύμων αυξάνεται, όπως και η κατανάλωση ενέργειας. Το μυϊκό σύστημα αναπτύσσεται, το υπερβολικό λίπος μετατρέπεται σε ενέργεια και μειώνεται με επιτυχία: ένα αποτέλεσμα που συνεχίζεται για ώρες μετά από την εκγύμναση! Τα αποτελέσματα είναι ορατά: αποτελεσματικό, μόνιμο αποτέλεσμα στο περίγραμμα του σώματος χάρη στην ενδυνάμωση της άλιπης μυϊκής μάζας με την ταυτόχρονη μείωση του πλεονάζοντος λίπους του σώματος.

Αδύνατο και σφρυγιλό σώμα με φυσικό τρόπο: Εκγύμναση για όλο το σώμα με MIHA BODYTEC

Οι δυναμικές συστολές των μυών διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και τη ροή του αίματος στο δέρμα. Η κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται μακροπρόθεσμα. Θετικά αποτελέσματα: βάρος και λίπος μειώνονται και ο μεταβολισμός επιταχύνεται. Η αντιαισθητική λιπώδης μάζα στη μέση και τους γοφούς, ιδιαίτερα, καταπολεμάται αποτελεσματικά. Οι μύες διακρίνονται με μεγαλύτερη γράμμωση και σφριγηλότητα. Έως μια ορισμένη ηλικία, η κυτταρίτιδα μπορεί να προληφθεί ή να καταπολεμηθεί.

Απώλεια βάρους - Γράμμωση - Σύσφιξη: Ορατή επιτυχία σε όλα τα επίπεδα

Είτε πρόκειται για λεπτή μέση, τόνωση των μυών ή μείωση του λίπους, οι μελέτες έχουν επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα της εκγύμνασης με το miha bodytec για ολόκληρο το σώμα*:

 • 87% των συμμετεχόντων με ενθουσιασμό αναφέρουν σαφώς ορατά αποτελέσματα στο περίγραμμα του σώματος: υπήρχε μια ουσιαστικά πιο θετική αντίληψη του σώματός τους.

 • 89% ένιωσαν το σώμα τους πιο σφριγηλό, μετά από την εκγύμναση.

 • Η εκγύμναση μείωσε το ποσοστό του σωματικού λίπους έως και 4% εντός 6 εβδομάδων εκγύμνασης EMS.

 • Οι γυναίκες έχασαν κατά μέσο όρο 1,5 cm από τη μέση και τους γλουτούς.

 • Στους άνδρες, η κοιλιακή χώρα μειώθηκε έως και 2,3 cm, ενώ παράλληλα η μυϊκή μάζα στα πόδια, το ανώτερο τμήμα των βραχιόνων και το στήθος αυξήθηκε κατά 1-2 cm σε κάθε περίπτωση.

 • Τα υπέρβαρα άτομα έχασαν κατά μέσο όρο 3,5 kg και το σωματικό λίπος τους μειώθηκε κατά 9%, ενώ έχασαν 6,5 cm στη μέση και 2 cm στην περιφέρεια των άνω βραχιόνων μετά από μόλις 13 εβδομάδες προπόνησης.

 • Στους ηλικιωμένους άνω των 65, η κοιλιακή χώρα μειώθηκε κατά 6,8%, ενώ έχασαν 6 cm στην περιφέρεια της μέσης, ακόμα και όσοι γυμνάζονταν σε επίπεδο ελαφριάς προπόνησης 30 λεπτών κάθε πέντε ημέρες.

MIHA BODYTEC – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΙΛΟΥΕΤΑΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ!


Personal training Personal training Personal training Personal training