Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Καυσόξυλα Αισύμης
Καυσόξυλα Αισύμης
Δρυς - Οξιά
Αισύμη

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Γεώργιος Σ. Γεωργιάδης
Γεώργιος Σ. Γεωργιάδης
Αγγειοχειρουργός
Βενιζέλου 69

Χάιδω Κατσίμπαρη - We Move
Χάιδω Κατσίμπαρη - We Move
Ρευματολόγος
Βιζβίζη 33

Τα Σβουράκια
Τα Σβουράκια
Βρεφονηπιακός σταθμός
Διογένη 10

Αθλητική Ένδυση - Υπόδηση

MVP Sports (Κατάστημα αθλητικών ειδών)

MVP Sports - Κατάστημα αθλητικών ειδών
(Κατάστημα αθλητικών ειδών)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Ανατολική έξοδος Εγνατίας οδού
Διεύθυνση: 3ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Συνόρων
Τηλέφωνο: 2551026249

Η αγάπη μας για τον αθλητισμό και τη μόδα αποτελεί έμπνευση στην αναζήτηση μιας ευρείας γκάμας προϊόντων και τη συνεργασία με τα μεγαλύτερα brands της αγοράς. Το team του MVP sport Alexandroupolis ήρθε να καλύψει ένα κενό που υπήρχε όσον αφορά τις ανάγκες του καταναλωτή σε σύγχρονα και με υψηλά στάνταρ αθλητικά είδη.

Δε θα είμαστε χαρούμενοι αν δε νιώθετε κι εσείς! Για τον λόγο αυτόν, στο κατάστημα μας έχουμε επιλέξει φιλικούς ανθρώπους, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν, ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή για τα Sports ή το Lifestyle. Αν ανήκετε στους web-lovers και προτιμάτε online αγορές, μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα μέσω του https://mvpsports.gr/ να επιλέξετε το προϊόν που σας αρέσει και να το παραλάβετε εντελώς Δωρεάν από το κατάστημα αν είστε από την περιοχή ή με αντικαταβολή στο χώρο σας.

Το μεγαλύτερο αθλητικό και casual πολυκατάστημα του Έβρου βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο 3ο χλμ. Αλεξανδρούπολης - Συνόρων απέναντι από την Ανατολική είσοδο - έξοδο της Εγνατίας οδού και δίπλα στο κατάστημα Porcelana, εδώ θα βρείτε όλα τα επώνυμα αθλητικά και casual brands σε αθλητικά παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ!

Πατήστε στις παρακάτω κατηγορίες για να μεταφερθείτε στο eshop μας:

Επισκεφτείτε το κατάστημα μας στο 3ο χλμ. Αλεξανδρούπολης - Συνόρων. Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@mvpsports.gr. Για τυχόν απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο στο: 2551026249.


Κατάστημα αθλητικών ειδών Κατάστημα αθλητικών ειδών Κατάστημα αθλητικών ειδών Κατάστημα αθλητικών ειδών Κατάστημα αθλητικών ειδών Κατάστημα αθλητικών ειδών Κατάστημα αθλητικών ειδών Κατάστημα αθλητικών ειδών Κατάστημα αθλητικών ειδών Κατάστημα αθλητικών ειδών Κατάστημα αθλητικών ειδών Κατάστημα αθλητικών ειδών