Σήμερα είναι: Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
greek english turkish

πρεπει να δειτε


Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης

Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων

Απαλός


Φάρος

Φάρος

Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα

Μακράς Γέφυρας 2


Moto Access

Moto Access

Καραγιαννίδης Στράτος

Νικομηδείας & Ελ. Φιλιππίδη 5


Bio clean - Δαρμής Θ.

Bio clean - Δαρμής Θ.

Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων

3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης


Hotel Erika

Hotel Erika

Ξενοδοχείο

Δ. Καραολή 110

νεες καταχωρησεις


Art Gallery cafe

Art Gallery cafe

Καφέ - Γκαλερί

Σκρά 2 - 4


Κρέπα... γύρευε

Κρέπα... γύρευε

Κρεπερί - Ταχυφαγείον

Λ. Δημοκρατίας 239


Μέλι Γάλα

Μέλι Γάλα

Παραγωγή χειροποίητης μπουγάτσας

Κ. Παλαιολόγου 47

ΙΚΤΕΟ AL FARO SOHO OLISTIKI MIKRO

Μονώσεις - Δομικά υλικά

Νίκος Ρουστέμι (Οικοδομικές εργασίες)

Νίκος Ρουστέμι - Οικοδομικές εργασίες

(Οικοδομικές εργασίες)

Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Μοσχονησίων 7
Τηλέφωνο: 6986263828

 

Ο Νίκος Ρουστέμι και το εξιδεικευμένο συνεργείο, αναλαμβάνει την ανακαίνιση ή την εξ’ολοκλήρου κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, γραφείου, ξενοδοχείου, bar η και εστιατορίου. Παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών, με το κλειδί στο χέρι, για την μερική ή πλήρη ανακαίνιση του ακινήτου σας καθώς και την όποια τεχνική υποστήριξη μπορεί να χρειαστείτε μετά την παράδοση του έργου.

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει: σπατουλαρίσματα, χτισίματα, υγρασίες, αλλαγές χρωμάτων σε όλους τους χώρους, κατασκευές γυψοσανίδας, κατασκευές τσιμεντοσανίδας, οροφές γυψοσανίδας, χωρίσματα γυψοσανίδας, επενδυση τοίχων γυψοσανίδας, επένδυση τζακιών, ράφια, ελαιοχρωματισμούς, τοποθετήσεις πλακιδίων σε δάπεδα, μπάνια, επενδύσεις κ.α, ελαιοχρωματισμούς, βαψίματα, φρεσκαρίσματα κάθε είδους χώρου, επισκευή σε κούτελα & στηθαία πολυκατοικιών - κτιρίων, πατώματα - βερνίκια, τσιμεντοκονίας σε δάπεδα, μπάνια, τοίχους.

Σε συνεργασία πάντα με τον πελάτη μας, προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις που θα καλύψουν μέχρι και την πιο εξειδικευμένη επιθυμία. Ακόμα ο Νίκος Ρουστέμι και το συνεργείο του, μπορεί και κάνει τα σπίτια προσβάσιμα σε όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία και την ποιότητα της υγείας τους. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τη μελέτη και εκτέλεση όλων των απαραίτητων εργασιών.


Αναλαμβάνουμε παντός είδους οικοδομικές εργασίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η πολυετής εμπειρία μας εγγυάται τέλεια αποτελέσματα με υπευθυνότητα και εγγύηση ποιότητας. Με επιλεγμένα υλικά και σύγχρονα τεχνικά μέσα, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε δύσκολη τεχνική εργασία, με εγγυημένη ποιότητα, στην καλύτερη τιμή της αγοράς!