Σήμερα είναι: Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish

πρεπει να δειτε


Γυροπιτούλης

Γυροπιτούλης

Suvlaki bar

Λ. Δημοκρατίας 266


FOR HUGS

FOR HUGS

Βρεφική - Παιδική διακόσμηση / ένδυση / υπόδηση

Κ. Παλαιολόγου 40


Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης

Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων

Απαλός


Φάρος

Φάρος

Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα

Μακράς Γέφυρας 2


Bio clean - Δαρμής Θ.

Bio clean - Δαρμής Θ.

Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων

3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης


Hotel Erika

Hotel Erika

Ξενοδοχείο

Δ. Καραολή 110

νεες καταχωρησεις


Alex Parking

Alex Parking

Ιδιωτικό πάρκινκ

Αίνου 12


Μουρίκας Ανδρέας

Μουρίκας Ανδρέας

Θερμουδραυλικά - Θέρμανση - Αποχέτευση

Αλεξανδρούπολη


Καφές "Πέτρος"     Π. Χατζηανέστη & Υιοι Ο.Ε

Καφές "Πέτρος" Π. Χατζηανέστη & Υιοι Ο.Ε

Καφεκοπτείο - Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ

Καραισκάκη 10

SOHO ΚΡΟΝΟΣ ΙΚΤΕΟ OLISTIKI MIKRO

Παραδοσιακά - βιολογικά προϊόντα

Οικοτεχνία Πορτοκαλλίδη (Μονάδα επεξεργασίας & πώλησης σάλτσας)

Οικοτεχνία Πορτοκαλλίδη - Μονάδα επεξεργασίας & πώλησης σάλτσας

(Μονάδα επεξεργασίας & πώλησης σάλτσας)

Πόλη: Φέρες
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Παπαφλέσσα 5
Τηλέφωνο: 6948946228
Url: https://oikoportokalidis.gr/
E-mail: info@oikoportokalidis.gr

Γιατί στον Έβρο η ποιότητα, η παραδοσιακότητα και η διαχρονική αξία των προϊόντων μας είναι μοναδική, έτσι και η Οικοτεχνία Πορτοκαλλίδη το αξιοποιεί στο έπακρο από το 2017 έως και σήμερα με την παραγωγή της σπιτικής σάλτσας ντομάτας!

Μια κρυφή συνταγή, άριστη ποιότητα και πολύ μεράκι συνετέλεσαν στη δημιουργία της ξεχωριστής Οικοτεχνίας Πορτοκαλλίδη. Αν και μετρά λίγους μόνο μήνες ζωής, αφού ιδρύθηκε το 2017, έχει μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων.

Με αφοσίωση και γνώση η Οικοτεχνία Πορτοκαλλίδη παρασκευάζει την σπιτική σάλτσα ντομάτας, 100% ελληνικό προϊόν, χωρίς συντηρητικά, με μοναδικό συστατικό τη ντομάτα της οποίας η παραγωγή, η μεταποίηση κι η συσκευασία πραγματοποιείται αποκλειστικά από τους ανθρώπους της.

Στο ιδιόκτητο κτήμα τους, στην περιοχή Φέρες Έβρου, περιφραγμένο και προστατευμένο από ρύπους βιομηχανικών εγκαταστάσεων και αστικών κέντρων, ξεκινούν τη δική τους ενασχόληση αυστηρά με τον πιο φυσικό τρόπο, σεβόμενοι τον καταλωτή και τη γη.

Με την εμπειρία ως αγρότες πολλών γενεών, η Οικοτεχνία Πορτοκαλλίδη καλλιεργεί τις ίδιες τις ντομάτες, με αφοσίωση αγάπη και γνώση πάνω σε αυτό που κάνουν.

Να σημειώσουμε πως στην Αγροτική Έκθεση Φερών οι διοργανωτές βράβευσαν προϊόντα με ονομασία προέλευσης (ετικέτας) που προβάλλουν τον τόπο και την υγιή επιχειρηματικότητα του πρωτογενή τομέα της περιοχής.  Ανάμεσα σε αυτές και την οικοτεχνία του κυρίου Βασίλη Πορτοκαλλίδη.

Το σωστό και ποιοτικό αποτέλεσμα φανερώνεται έμπρακτα από την συμμετόχη στα βραβεία το 2018 Olymm Awards που κατέκτησαν το Χάλικο μετάλλιο στον διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό ανώτερης ποιότητας-γεύσης Olymp Awards – Food and Drinks Competitions 2018. Όπως και στο International Taste Institute στις Βρυξέλλες το 2019 όπου κατέκτησαν βραβείο και τα προϊόντα αξιολογήθηκαν από 200 διακεκριμένους σεφ με αστέρια Michelin από όλη την Ευρώπη, για να πιστοποιήσουν τα καλύτερα ανάμεσα σε χιλιάδες από 100 περίπου χώρες από όλο τον κόσμο.

Τα βραβεία που έχει λάβει η οικοτεχνία Πορτοκαλλίδη

  • Χάλκινο μετάλλιο 2018
  • Χρυσό μετάλλιο 2019 και 2020 στα olymp awards
  • Ενα αστέρι στο διεθνές ινστιτούτο ανώτερης γεύσης - ποιότητας International Taste Institute 2019
  • Χρυσό μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό μεσογειακών βραβείων
  • Mediterranean taste awards 2020 που έγινε στην Κρήτη

 

Ας κάνουμε και μια αναφορά στον τρόπο παραγωγής της σπιτικής αυτής σάλτσας:

Η πρώτη διαλογή γίνεται στο χωράφι και η δεύτερη διαλογή στο εργαστήριο όπου και παρασκεύαζεται την ίδια μέρα, έπειτα τοποθετούνται οι ντομάτες σε κατσαρόλες και με τον τρόπο αυτόν βράζουν και διατηρούν ταυτόχρονα το κόκκινο χρώμα τους αλλά κυρίως όλες εκείνες τις θρεπτικές ουσίες που αναζητά ο οργανισμός μας! Στην συνεχεία τοποθετούνται σε βάζα και είναι έτοιμα για το κάθε νοικοκυριό.

Η λέξη ανταγωνισμός δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους καθώς όταν κάτι παρασκευάζεται εξολοκλήρου από τους ίδιους και είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι για το αποτελέσμα αλλά ταυτόχρονα παρασκευάζεται με αγάπη και αφοσίωση, το αποτέλεσμα χωρίς αμφισβήτηση σίγουρα θα είναι το 100%.

Έβρος, ποιότητα, παράδοση και τοπικά προϊόντα είναι οι λέξεις κλειδία για την Οικοτεχνία Πορτοκαλλίδη!

Ελληνική φύση και Ελληνικά προϊόντα "γίνονται ένα" και δημιουργούν έναν συνδυασμό  "έκρηξης" γεύσεων που σας απογειώνουν.

Δοκιμάστε και εσείς την μοναδική σπιτική σάλτσα ντομάτας και όλα όσα σας έχουμε περιγράψει θα τα διαπιστώσετε και μόνοι σας μέσα από την Οικοτεχνία Πορτοκαλλίδη!