Σήμερα είναι: Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
greek english turkish

πρεπει να δειτε


Γυροπιτούλης

Γυροπιτούλης

Suvlaki bar

Λ. Δημοκρατίας 266


Κolibri

Κolibri

e-shop μόδας & showroom

Κικόνων 40


Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης

Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων

Απαλός


Φάρος

Φάρος

Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα

Μακράς Γέφυρας 2


Moto Access

Moto Access

Καραγιαννίδης Στράτος

Νικομηδείας & Ελ. Φιλιππίδη 5


Bio clean - Δαρμής Θ.

Bio clean - Δαρμής Θ.

Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων

3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης


Hotel Erika

Hotel Erika

Ξενοδοχείο

Δ. Καραολή 110

νεες καταχωρησεις


ALL4U

ALL4U

Μίνι μάρκετ - Καφές

Λ. Δημοκρατίας 363


Cafeteri Neighborhood Coffee

Cafeteri Neighborhood Coffee

Cafe & take away

Παλαιολόγου 66


Ο Μαστοράκος

Ο Μαστοράκος

Τεχνικό πολυκατάστημα

2ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Νέας Χηλής

VAMOS SOHO OLISTIKI MIKRO Δερέμπεης μικρό

Οπτικά

Οrasis Εyewear Χαρνίδης (Κέντρο εφαρμογής οπτικών και ακουστικών βαρηκοΐας)

Οrasis Εyewear Χαρνίδης - Κέντρο εφαρμογής οπτικών και ακουστικών βαρηκοΐας

(Κέντρο εφαρμογής οπτικών και ακουστικών βαρηκοΐας)

Πόλη: Ορεστιάδα
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Κων/πόλεως 226
Τηλέφωνο: 25520 - 29019
Url: http://www.orasis.biz/
E-mail: orasiss@otenet.gr

Από το 2000 λειτουργεί το πρώτο κατάστημα orasis eyewear στην Ορεστιάδα επί της οδού Εμμανουήλ Ρήγα 18. Από τότε μέχρι και σήμερα η εξυπηρέτηση των πελατών ήταν η προτεραιότητα μας. Επειδή όμως η τεχνολογία και η μόδα έχουν ταχύτατους ρυθμούς αλλά και η αγοραστική δύναμη της ευρύτερης περιοχής της Ορεστιάδας έχει πλέον μεγαλύτερες απαιτήσεις, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε το κατάστημα orasis eyewear σε μεγαλύτερο χώρο επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 226 και Σοφίας Νικολάου για την καλύτερη, την πληρέστερη και την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το νέο αυτό κατάστημα διαθέτει εξοπλισμό μηχανημάτων νέας γενιάς και πολύ μεγάλης ακρίβειας  όσον αφορά την εκτέλεση των  οφθαλμολογικών συνταγών, αλλά και την εφαρμογή ακουστικών βαρηκοΐας και Φακών Επαφής.

Διαθέτουμε πρωτοποριακό σύστημα ενημέρωσης πελατών και άμεση εκτέλεση συνταγής του πελάτη (20 λεπτά)  και το καθιστά, ένα από τα καλύτερα εκσυγχρονισμένα οπτικά καταστήματα στην Ελλάδα, δίνοντας εγγύηση εκτέλεσης συνταγής, εγγύηση προσαρμογής και εγγύηση καλής ποιότητας σε οποιοδήποτε προϊόν του καταστήματος μας.

Το κατάστημα orasis eyewear συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες οπτικών ειδών όπως η Ιταλική Luxottica Group που αντιπροσωπεύει μεγάλα ονόματα στο χώρο της μόδας όπως

 • Dolce&Gabbana
 • Donna Karan
 • Bvlgari, Burberry
 • Miu Miu, Persol
 • Arnette
 • Ferragamo
 • Prada
 • Polo
 • Ralph Lauren
 • Vogue
 • Versace
 • Ray-Ban
 • Versus
 • Killer Loop
 • D&G

και πολλά άλλα.

Στην συλλογή μας επίσης εδώ και χρόνια έχουν προστεθεί μεγάλα ονόματα που αντιπροσωπεύουν την Alta Moda όπως Sillhouette, Daniel Swarovski, Trussardi Blumarine, Mandarina Duck, TAG Heuer, john varvatos, Alexi Andrioti, emanouel ungaro και η συλλεκτική έκδοση γυαλιών ηλίου της Adidas.

Στον τομέα των οφθαλμικών φακών υπάρχει αποκλειστικά συνεργασία με τις 3 κορυφαίες παγκοσμίως, εταιρίες κατασκευής οφθαλμολογικών φακών όπως η Γαλλική ESSILOR (εφευρέτης των πολυεστιακών φακων και του άθραυστου υλικού polycarbonate), η Ιαπωνική HOYA(εφευρέτης του άθραυστου υλικού Trivex) και η Γερμανική RODENSTOCK(εφευρέτης του πολυεστιακού φακού Impression)

Με κάθε αγορά οφθαλμικών φακών δίνεται πάντοτε η κάρτα εγγύησης προϊόντων η οποία αποτελεί επίσης την  εγγύηση εφαρμογής σύμφωνα με την συνταγή του οφθαλμιάτρου.

Στον τομέα των φακών επαφής υπάρχει αποκλειστική συνεργασία με την Αγγλική εταιρία Coοper Vision όπου διαθέτουμε ίσως  τον καλύτερο φακό επαφής συχνής αντικατάστασης (μηνιαίος) Frequency55 σε προσιτές τιμές αλλά και όλη την γκάμα των προϊόντων καθαρισμού φακών επαφής.

Στον τομέα των ακουστικών βαρηκοΐας υπάρχει αποκλειστική συνεργασία με την εταιρία WIDEX Δανίας η οποία κατασκευάζει ψηφιακά ακουστικά υψηλής τεχνολογίας. Η Widex κατέχει την πρώτη θέση με το 25% της παγκόσμιας αγοράς των ψηφιακών ακουστικών. Θεωρείται η κορυφαία, η πιο αξιόπιστη και η πιο εξειδικευμένη εταιρία παγκοσμίως στον τομέα αυτό κατασκευάζοντας ψηφιακά ακουστικά βαρηκοΐας για κάθε μορφή, βαθμό βαρηκοΐας και για κάθε ηλικία.
Το κατάστημα orasis eyewear είναι ένα από τα 15 καταστήματα στην Ελλάδα που ανήκει στο δίκτυο EarTech –ΧΡΥΣΙΚΟΣ όπου πρόεδρος του δικτύου είναι ο Κος Δημήτρης Χρυσικός MSc.

Η επιλογή και η εφαρμογή των ακουστικών γίνεται σε ειδικό ηχομονωτικό θάλαμο με σύγχρονες ηλεκτρονικές συσκευές εφαρμογής.

Το κατάστημα orasis eyewear είναι επίσημα μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ακοοπροθετιστών και της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών Οπτομετρών.

Το κατάστημα orasis eyewear σηματοδοτεί μια νέα εποχή τεχνολογίας, μόδας και υψηλής παροχής υπηρεσιών, με γνώμονα πάντα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.