Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Ευστρατιάδης Χρήστος
Ευστρατιάδης Χρήστος
Κρεοπωλείο
Λ. Δημοκρατίας 143

Marvas Coffee Roasters
Marvas Coffee Roasters
Βιοτεχνία επεξεργασίας καφέ
Παλαγία

Χατζημιχαήλ Κυριακή Md. MSc.
Χατζημιχαήλ Κυριακή Md. MSc.
Παιδίατρος
14ης Μαΐου 1 (3ος)

Παραδοσιακά - βιολογικά προϊόντα

PicNic Salads (Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας)

PicNic Salads - Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας
(Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Μαΐστρος
Διεύθυνση: 4ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Συνόρων
Τηλέφωνο: 2551081905 & 2551081906

Η εταιρεία «PicNic Salads» δραστηριοποιείται από το 1996 στην παραγωγή παραδοσιακής σαλάτας και στην εμπορία τροφίμων. Με κύριο γνώμονα το τρίπτυχο "Γεύση - Ποιότητα - Παράδοση", και έδρα την Αλεξανδρούπολη, η Pic Nic παρέχει, ανελλιπώς και αδιάκοπα, στους καταναλωτές της μοναδικά προϊόντα με αποτέλεσμα την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Νομό Έβρου με μια δυναμική παρουσία στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Η διακίνηση των προϊόντων γίνεται μέσα από το αναπτυγμένο δίκτυο πωλήσεων που διαθέτουμε. Ο ιδιόκτητος στόλος των οχημάτων μας εξυπηρετεί όλη τη Θράκη ενώ οι σαλάτες PicNic  εξάγονται και σε χώρες της ευρωπαικής ένωσης.

Το περιβάλλον του κλάδου παραγωγής σαλατών είναι πολύ ανταγωνιστικό σύμφωνα με την ηγεσία της «PicNic Salads», αλλά η εταιρεία ξεχωρίζει από την προσήλωση της στην ποιότητα που δεν σκοπεύει να θυσιάσει. Σήμα κατατεθέν, πλέον, αποτελεί η διάσημη «Κοτοσαλάτα Pic Nic», την οποία και οι καταναλωτές αναζητούν επίμονα. Ακόμη εικοσιεννέα (29) διαφορετικές γεύσεις παραδοσιακής σαλάτας, οι οποίες χωρίζονται στις κατηγορίες «Classic», «Special» και «Gourmet» προωθούνται στην αγορά, όπως και νέα προϊόντα: σως BBQ, σως pepper, σως μουστάρδας, σως γιαουρτιού και σως τυριού. 

Σήμα κατατεθέν, πλέον, αποτελεί η διάσημη «Κοτοσαλάτα Pic Nic»

Η PicNic Salads δίνει το παρών σε δέκα νομούς καταφέρνωντας ταυτόχρονα να διατηρήσει τις αξίες, την ποιότητα καθώς και την γεύση της παραδοσιακής σπιτικής σαλάτας.

Η εταιρεία «PicNic Salads» θα συνεχίσει να επιμένει στην παραγωγή ποιοτικού προϊόντος με ξεχωριστή γεύση, που το διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό, πιστή στην πολιτική της για προϊόντα υψηλής ποιότητας, ασφαλή για τον καταναλωτή που την στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Η PicNic Salads υπόσχεται να δημιουργεί νέα προϊόντα αντλώντας έμπνευση από τις κουζίνες όλου του κόσμου για να απαντήσει στις ανάγκες των δημιουργών της γεύσης και της αγοράς.

Το επίπεδο τεχνολογίας στην PicNic Salads είναι πολύ υψηλό, κυρίως στην παραγωγή, αλλά και στη συσκευασία και την αποθήκευση των προϊόντων. Στη βιοτεχνία έχουν εφαρμοστεί σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις, ενώ στην παραγωγή έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν μηχανήματα που αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον κλάδο τους, πολλά από τα οποία είναι προσαρμοσμένα ή τροποποιημένα για να ταιριάζουν στις ανάγκες της εταιρείας.

Ύστερα από μια σειρά ελέγχων, η εταιρεία PicNic Salads έχει πιστοποιηθεί ότι έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 22000:2005.

To 2020 έφερε καινούργιες συνεργασίες...


Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας Βιομηχανία παρασκευής παραδοσιακής σαλάτας