Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ
πρεπει να δειτε
MVP Sports
MVP Sports
Κατάστημα αθλητικών ειδών
3ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Συνόρων

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Τα αδέρφια Pura
Τα αδέρφια Pura
Οικοδομικές εργασίες
Κυψελών

Barba Nikos
Barba Nikos
Λ. Δημοκρατίας 382

Νέα Αμβροσία
Νέα Αμβροσία
Σπιτικό φαγητό
Ι. Καβύρη 108

Κ.Δ.ΑΠ.

Playart (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης )

Playart - Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης
(Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης )
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Γέφυρα Βανικιώτη
Διεύθυνση: Λ. Μάκρης 5
Τηλέφωνο: 6977012270

 

Ώρα για δημιουργία και διασκέδαση για τους μικρούς μας φίλους! Ποιότητα, διασκέδαση, χαμόγελα είναι όλα που κυριαρχούν στο ΚΔΑΠ Play ART!

Το ΚΔΑΠ Play ART είναι χώρος δημιουργίας, χαράς, διασκέδασης όπου τηρούνται αυστηρά κανόνες υγιεινής, ασφάλειας και υλοποιούνται προγραμμάτα έκφρασης, ψυχαγωγίας, άθλησης και δημιουργικής μάθησης.

Επειδή τα παιδιά αξίζουν το καλύτερο... Κάντε το να αξίζει και επιλέξτε το ΚΔΑΠ Play ART για να δώσετε την δυνατότητα στο παιδί σας να μάθει τις καλύτερες χειροτεχνίες, να αθληθεί ή και να εμπνευστεί!

Το ΚΔΑΠ Play ART ο νεοσύστατος παιδαγωγικός πολυχώρος στην Αλεξανδρούπολη συμμετέχει στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» 2020 -2021 και παρέχει ΔΩΡΕΑΝ εξυπηρέτηση για τις αιτήσεις των ωφελούμενων –κατόχων επιταγών τοποθέτησης (vouchers).

Το πρόγραμμα διευκολύνει τις μητέρες και τους πατέρες που εργάζονται, να εναρμονίσουν τους ρόλους τους μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής και ταυτόχρονα το Play  ART δίνει ΔΩΡΕΑΝ στα παιδιά τη δυνατότητα να ασχοληθούν και να δημιουργήσουν στα εργαστήρια μας!

ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙΟ

Υπεύθυνη Εργαστηρίων: Φωτεινή Σκαρλακίδου - Tεχνοτροπίες σε ξύλο και γυαλί, Decoupage, Εφαρμογές σε ύφασμα κ.α.

Μαζί μας θα είναι: ο Δημήτρης Γκενόπουλος στο κόσμημα με ανακυκλώσιμα υλικά (ξύλο, δέρμα κ.α.), ο Γιάννης Βαρσαμούδης στο σκίτσο – ακουαρέλα και η Ζαφειρία Σταφυλά, εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακό στη Συστημική Ψυχοθεραπεία. Ειδικά Τμήματα pc labs – Ρομποτική κ.α.

Ο Υπεύθυνος της ζωγραφίκης, κ. Ιωάννης Βαρσαμούδης με πολλές διακρίσεις αλλά και με βραβεία ζωγραφικής θα βρίσκεται δίπλα στα παιδιά να τα εμπνεύσει και τα βοηθήσει να εξωτερικεύσουν το ταλέντο τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Μουσικοκινητικές δράσεις, θεατρικό παιχνίδι, pc labs ρομποτική, ψυχοκινητική – χορός, παιχνίδια δεξιοτήτων, παραμυθοιστορίες, κουκλοθέατρο, μύθοι και λογοτεχνία, δημιουργική γραφή, παραδοσιακά παιχνίδια κ.α.


Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης