Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
πρεπει να δειτε
Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Παπαδημητρίου
Παπαδημητρίου
Ποτοποιΐα - Κάβα
Λ. Δημοκρατίας 95

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
ALTERLIFE
ALTERLIFE
Γυμναστήριο
Τούντζας 6

Σερραϊκόν
Σερραϊκόν
Χειροποίητη Σερραϊκή μπουγάτσα
Λ. Δημοκρατίας 9

Blanc & Noir
Blanc & Noir
Γυναικείο - Ανδρικό - Παιδικό
Βισβίζη 59

Παραδοσιακά - βιολογικά προϊόντα

Ρήγας (Παραγωγός κρασιού )

Ρήγας - Παραγωγός κρασιού
(Παραγωγός κρασιού )
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: 14ης Μαΐου 100
Τηλέφωνο: 25550 - 31016 & 6945 722105

 

Στους «Αμπελώνες Ρήγα» παράγουμε κόκκινο κρασί (μπρούσκο, ημίγλυκο & γλυκό), τσίπουρο με ή χωρίς γλυκάνισο αλλά και μέλι που αξίζει όλοι να δοκιμάσετε... 

Από το 2004,  βρισκόμαστε  στο γνωστό για όλους σημείο στην 14ης Μαΐου την λεγόμενη άνοδο στην Αλεξανδρούπολη, στο ύψος του ΚΑΠΙ.

Τα προϊόντα που προσφέρονται, εγγυόμαστε ότι δεν περιέχουν φυτοφάρμακα, χρωστικές ή συντηρητικές ουσίες. Παράγονται με παραδοσιακούς τρόπους στους "Αμπελώνες Ρήγα", οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή της Γεμιστής Έβρου, σε λοφώδη περιοχή.

Για παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, αποστολή σε όλη την επικράτεια. Υπάρχει και η δυνατότητα να σταλεί δείγμα για δοκιμή.

Σε μία εποχή όπου η λογική του όσο το δυνατόν μεγαλύτερου κέρδους οδηγεί στην μαζική παραγωγή βιομηχανικά τυποποιημένων αγροτικών προϊόντων, οι "Αμπελώνες Ρήγα" αισθάνονται υπερήφανα που συνεχίζουν να προσφέρουν αγνά, παραδοσιακά προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας σε πραγματική τιμή παραγωγού.

Στους Αμπελώνες μας, καλλιεργούμε και παράγουμε το κρασί με τον παραδοσιακό τρόπο, κατευθείαν από χυμό σταφυλιού πρώτης σύνθλιψης, χωρίς χημική ή άλλη επεξεργασία.

Ο καθαρισμός (λαμπικάρισμα) γίνεται με αργή, φυσική καθίζηση, χωρίς την χρήση φίλτρων και διαυγαστικών ουσιών που θα αλλοίωναν την πλούσια γεύση του.

Η συσκευασία γίνεται με φυσική ροή, χωρίς την χρήση αντλιών ή μηχανημάτων, ώστε το κρασί να μην "χτυπηθεί" και χάσει την φρεσκάδα του.

Η διατήρησή του μέσα σε ασκό και κουτί (bag in box) συμβάλλει ώστε το περιεχόμενο να μην υποβαθμιστεί ερχόμενο σε επαφή με το φως και το οξυγόνο, κρατώντας έτσι την άριστη ποιότητά του μέχρι και την τελευταία σταγόνα.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ένα κρασί ελαφρύ, ήπιο στην γεύση, με έντονο φρουτώδες άρωμα, που πίνεται ευχάριστα από όλους, άνδρες και γυναίκες, είτε με το φαγητό, είτε ως απεριτίφ.

 


Παραγωγός κρασιού Παραγωγός κρασιού Παραγωγός κρασιού Παραγωγός κρασιού