Σήμερα είναι: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019
greek english turkish

πρεπει να δειτε


Δον Μοσχάρ

Δον Μοσχάρ

Κρεαταγορά

Ευκαρπίας 25


Andama

Andama

Beach bar

Παραλία Αγ. Παρασκεύης


Κατάρτι

Κατάρτι

Beach-food-Bar


Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης

Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων

Απαλός


Φάρος

Φάρος

Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα

Μακράς Γέφυρας 2


Bio clean - Δαρμής Θ.

Bio clean - Δαρμής Θ.

Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων

3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης


Moto Access

Moto Access

Καραγιαννίδης Στράτος

Νικομηδείας & Ελ. Φιλιππίδη 5

νεες καταχωρησεις


Easylearn

Easylearn

Κέντρο Ξένων Γλωσσών - Πληροφορικής

Παναγάθου 18


Μυστικό Αρκούδι

Μυστικό Αρκούδι

Fun • Food • Secrets

Λεωφόρος Δημοκρατίας 330


Penti

Penti

Εσώρουχα

Κύπρου 32

ΙΚΤΕΟ OLISTIKI MIKRO AL FARO KOYKORAVAS

Cafe - Bar

SoHo (Absolutely Fabulous)

SoHo - Absolutely Fabulous

(Absolutely Fabulous)

Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 300 - 302
Τηλέφωνο: 25510 - 88134
Url: http://www.sohocafe.gr/

 


Το SoHo είναι μια γειτονιά στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και πήρε το όνομα του από το Soho του Λονδίνου. Η λέξη είναι ακρώνυμο και σημαίνει South of Houston Street. Πριν όμως το SoHo γίνει μόδα, ήταν γνωστό ως περιοχή χυτοσιδήρου και εκεί στεγαζόντουσαν εργοστάσια και βιοτεχνίες. Θεωρούνταν υποβαθμισμένο και υπήρχαν σχέδια για την κατασκευή δύο τεράστιων αυτοκινητοδρόμων έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι νταλίκες και τα φορτηγά.

Το SoHo απέκτησε φήμη ως γειτονιά καλλιτεχνών κατά τη διάρκεια των δεκαετιών '60 και '70, όταν εργοστάσια που έκλεισαν μετατράπηκαν από τους καλλιτέχνες σε σοφίτες και στούντιο. Οι σοφίτες του SoHo ήταν ιδιαίτερα ελκυστικές για αυτούς, διότι διέθεταν άπλετο χώρο και ψηλά ταβάνια.

Η θέση του SoHo, η απήχηση των σοφίτων για κατοικίες, η αρχιτεκτονική του και, -σαν ειρωνεία- η φήμη του ως ένα λιμάνι για τους καλλιτέχνες, συνέβαλαν καταλυτικά σε αυτήν την αλλαγή, η οποία είναι γνωστή ως ‘Η επίδραση SoHo" και έχει παρατηρηθεί σε διάφορες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Πάμε τώρα στο δικό μας SOHO:
 

To SoHo Absolutely Fabulous, άνοιξε το Σεπτέμβριο του 2011 και σύντομα έγινε το πιο hot στέκι της πόλης, αλλά και σημείο αναφοράς των επισκεπτών της, αφού η καλή του φήμη, εξαπλώθηκε γρήγορα σε ολόκληρη τη χώρα και ακόμα παραπέρα.

Συμβολίζει την ελεύθερη σκέψη, την ποιότητα, την ταχύτητα, το σύγχρονο τρόπο ζωής, την τόλμη και το ρομαντισμό. Το SoHo Ab Fab, είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος μαγαζί της πόλης στο είδος του και χαρακτηρίζεται από το ultra πρωτοποριακό design, τη glamorous ατμόσφαιρα, την ποιότητα των όσων προσφέρει και το σύγχρονο τρόπο εξυπηρέτησης.

 
Το SoHo Absolutely Fabulous… πιστοποιήθηκε! (για εμάς βέβαια, ήταν πιστοποιημένο χρόνια τώρα!)

Το πιστοποιητικό διάκρισης του TripAdvisor, είναι αποτέλεσμα της σταθερής ροής σπουδαίων κριτικών από τους ανθρώπους που μετράνε πιο πολύ απ’ όλους, τους πελάτες μιας επιχείρησης. Οι ταξιδιώτες, δίνουν πλέον μεγάλη σημασία στα σχόλια και τη βαθμολογία άλλων ταξιδιωτών, σχετικά με το που θα μείνουν, που θα φάνε, που θα διασκεδάσουν κλπ, και επομένως η πιστοποίηση ενός τόσο έγκριτου μέσου, με βάση τις κριτικές των επισκεπτών του, είναι ιδιαιτέρα σημαντική. Έτσι, έπειτα από 6 χρόνια στο χώρο των καφέ-μπαρ-εστιατορίων, το SoHo Absolutely Fabulous, βραβεύτηκε από το TripAdvisor, έχοντας συλλέξει διθυραμβικές κριτικές, τόσο για τα προϊόντα του και την ποικιλία τους, όσο και για τις τιμές και το προσωπικό του!
 
The food menu - Κατάλογος φαγητού
 
 
 
 
The wine list - Ο κατάλογος με τα κρασιά
 
 
 
The Coffees & Beverages menu - Ο κατάλογος για καφέ και ροφήματα 
 
 
THE COCKTAIL LIST
 
 
 
 
Δεν περιμέναμε φυσικά και τίποτα λιγότερο, αφού όλοι γνωρίζουμε την αγάπη με την οποία δουλεύει το μαγαζί και την προσπάθεια που καταβάλουν οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό και για αυτό, έτσι ώστε να πρωτοτυπεί και να πρωτοπορεί!
 
Δείτε το menu για το "Sandwich Lab" με εφτά υπέροχα σάντουιτς: