πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
JP Laser
JP Laser
Κέντρο πρωτοποριακής αισθητικής
Λ. Δημοκρατίας 369 - 3ος όροφος

Avant garde
Avant garde
Beauty expert studio
Εμπορίου 25

Ritual
Ritual
Cafe & lounge bar
Κανάρη 12

Αντιπροσωπείες

Suzuki (Παπάζογλου Χρ. & ΣΙΑ Ο.Ε.)

Suzuki - Παπάζογλου Χρ. & ΣΙΑ Ο.Ε.
(Παπάζογλου Χρ. & ΣΙΑ Ο.Ε.)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Αεροδρόμιο
Διεύθυνση: 2o χλμ. Αλεξ/πολης - Αεροδρομίου
Τηλέφωνο: 25510 - 45363
 Καλώς ήρθατε στην SUZUKI ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ επίσημο έμπορο των αυτοκινήτων SUZUKI για τον νομό Έβρου. 
  
Στις εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στο 2ο χλμ Ε.Ο. Αλεξ/πολης-Συνόρων, μπορειτε να δείτε στην έκθεση καινούργιων αυτοκινήτων, ολα τα μοντέλα της SUZUKI.

 
Καλέστε μας για να σας ξεναγήσουμε στον κόσμο της Suzuki Hybrid.  

Η Suzuki μέσω του προγράμματος «Hybrid for U» προσφέρει έκπτωση για την αγορά κάθε υβριδικού αυτοκινήτου της.

Το πρόγραμμα Hybrid for U προσφέρει έκπτωση που ισοδυναμεί με ολόκληρο ή μέρος του Τέλους Ταξινόμησης για όλα τα υβριδικά της αυτοκίνητα. Ειδικότερα, από την έκπτωση αυτή επωφελούνται τα Suzuki Ignis, Swift, Vitara και S-Cross. Το όφελος που μπορεί να λάβει ο αγοραστής φθάνει τα 1.300 ευρώ.

Τα αυτοκίνητα της Suzuki εξασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις, ασύγκριτη οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων μέσω του συστήματος Suzuki Hybrid που διαθέτουν.

Παρέχουν αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια, όντας εξοπλισμένα με τα προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, πλούσιο εξοπλισμό, που διαθέτουν από την βασική τους κιόλας έκδοση, αλλά και αξιοπιστία που εκφράζεται με 5 χρόνια εγγύηση (προνόμια που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το όνομα της μάρκας).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προνόμια τους όρους και τις προϋποθέσεις του νέου προγράμματος προνομίων βιώσιμης αυτοκίνησης Hybrid for U απευθυνθείτε στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Suzuki.

Ελάτε να γνωρίσετε και να απολαύσετε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Την εξυπηρέτηση , την συνέπεια και την υπευθυνότητα, πρίν και μετά την αγορά
ενός αυτοκινήτου.

Η ευρεία γκάμα μοντέλων της Suzuki καλύπτει κάθε σύγχρονη ανάγκη μετακίνησης. Τα αυτοκίνητα πόλης που προσφέρουν άνεση και ευελιξία στην καθημερινότητα με γνώμονα τη χαμηλή κατανάλωση με τους αποδοτικούς βενζινοκινητήρες που συνδυάζουν την τεχνολογία HYBRID για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία. Καθώς και τα αυτοκίνητα SUV που προσφέρουν την απόλυτη οδηγική ελευθερία τόσο εντός πόλης όσο και για εκτός πόλης δραστηριότητες με την προηγμένη τεχνολογία τετρακίνησης ALLGRIP.

Ανακαλύψτε τα πάντα για τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων Suzuki και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους ώστε να βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως για την αγορά αυτοκινήτων Suzuki μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο: 2551045363 είτε περνώντας από την έκθεση μας στο 2o χλμ. Αλεξ/πολης - Αεροδρομίου. Στον ίδιο χώρο στεγάζονται επίσης το εξουσιοδοτημένο συνεργείο με σύγχρόνο μηχανολογικό εξοπλισμό και το οργανωμένο τμήμα ανταλλακτικών μας καθώς και ειδικό τμήμα ανταλλαγών.  


Παπάζογλου Χρ. & ΣΙΑ Ο.Ε.