Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ
πρεπει να δειτε
Μόκα
Μόκα
Καφέ - Ζαχαροπλαστείο
Λ. Δημοκρατίας 3

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Παπαδημητρίου
Παπαδημητρίου
Ποτοποιΐα - Κάβα
Λ. Δημοκρατίας 95

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Βιοτεχνία εσωρούχων Νίτσα
Βιοτεχνία εσωρούχων Νίτσα
Τσώμος Αντώνιος
Σάμου 3

Νύχι
Νύχι
Nail studio
Παλαιολόγου 23 - 25

Η Αγορά
Η Αγορά
Οβελιστήριο - Ψητοπωλείο
Εμπορίου 118 & Κουντουριώτου

Κινητή τηλεφωνία

TechnoPro (Επισκευές & Πώληση (Smartphones - iPhone - iPad - Mac - Laptop - PC))

TechnoPro - Επισκευές & Πώληση (Smartphones - iPhone - iPad - Mac - Laptop - PC)
(Επισκευές & Πώληση (Smartphones - iPhone - iPad - Mac - Laptop - PC))
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Αίνου 48
Τηλέφωνο: 6947047869

Ετοιμάσου για μεγάλες εμπειρίες...

Για εμάς, κάθε προϊόν της Apple εκεί έξω είναι σαν δικό μας. Όλες οι επαγγελματικές υπηρεσίες παρέχονται από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο τεχνικό. Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και κατέχουμε την πιο σύγχρονη τεχνογνωσία για να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σε computers, laptops, mobile phones και game consoles. Η πείρα μας στον χώρο των ηλεκτρονικών συσκευών μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε γρήγορα, αποτελεσματικά και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μπορούμε να προσφέρουμε άμεση διάγνωση βλάβης, επίλυση προβλημάτων, εκπαίδευση και υποστήριξη σε σχέση με το Apple ID σου, το iCloud, το backup του iPhone σου, το App Store, κλπ.

Όλα, μα όλα, τα αυθεντικά προϊόντα της Apple στη διάθεση σας και όχι μόνο. Στο κατάστημα TechnoPro θα βρείτε εκθεσιακά κομμάτια της apple σε καταπληκτικές τιμές! Βέβαια στο κατάστημα όπως και στο νέο μας eshop θα βρείτε εκτός από προιοντα της Apple και desktop pc αλλά και τηλέφωνα android. Τόσο στο κατάστημα επί της Αίνου 48 όσο και στο eshop μας θα βρείτε μια μοναδική συλλογή από ποιοτικά ανταλλακτικά αλλά και ξεχωριστά, έξυπνα gadgets για όλες τις Apple συσκευές σας όπως και άλλων επώνυμων brands.

Το πρώτο ανεξάρτητο κέντρο επισκευών με έδρα την Αλεξανδρούπολη άνοιξε τις πύλες του με σκοπό να εξασφαλίσει ότι όλοι θα απολαμβάνουν την εμπειρία της Apple, όπως εμείς. Αποστολή μας είναι να διαγνώσουμε και να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα αξιόπιστα, άμεσα και οικονομικά, για να διατηρήσουμε το δικό σας και το δικό μας πάθος για τεχνολογία και design αναλλοίωτο.


Επισκευές & Πώληση (Smartphones - iPhone - iPad - Mac - Laptop - PC) Επισκευές & Πώληση (Smartphones - iPhone - iPad - Mac - Laptop - PC) Επισκευές & Πώληση (Smartphones - iPhone - iPad - Mac - Laptop - PC) Επισκευές & Πώληση (Smartphones - iPhone - iPad - Mac - Laptop - PC)