Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
VODAFONE
πρεπει να δειτε
Anemos
Anemos
Seaside coffee & bar
Απολλωνιάδος 2

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Παπαδημητρίου
Παπαδημητρίου
Ποτοποιΐα - Κάβα
Λ. Δημοκρατίας 95

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Sport Vibes
Sport Vibes
Αθλητικά είδη
Ελ. Βενιζέλου 56

Anemos
Anemos
Seaside coffee & bar
Απολλωνιάδος 2

Δημητριάδης
Δημητριάδης
Βιβλιοχαρτοπωλεία
Βενιζέλου 49 & 3ο χλμ. Αλεξ/λης - Παλαγίας

Mini market - Παντοπωλεία

Το ξύλινο (Coffee and Mini Market)

Το ξύλινο - Coffee and Mini Market
(Coffee and Mini Market)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Δίκελλα
Διεύθυνση: Δίκελλα
Τηλέφωνο: 2551096388

 

Το "Ξύλινο καφέ" μετράει τον δέκατο χρόνο λειτουργίας του και θα περάσει μαζί σας και αυτό το καλοκαίρι στις παραλίες Δικέλλων - Μεσημβρίας! Ο προσεγμένος και καταπράσινος χώρος του σας περιμένει να κάνετε τη στάση σας πριν ή μετά τη βουτιά σας στις παραλίες της περιοχής.

Η Αναστασία και Ματούλα φρόντισαν για άλλη μια χρονιά να εφοδιάσουν το κατάστημά τους με δροσιστικά ροφήματα, καφέ, σνακ και όλα τα είδη Μίνι Μάρκετ και καπνιστού.

Για τους πελάτες pit stop παρέχεται η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας. Με ένα τηλεφώνημα στο 2551096388 λίγη ώρα νωρίτερα η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη να την παραλάβετε από το κατάστημα.

Επίσης στο κατάστημα υπάρχει μια ικανοποιητική δανειστική βιβλιοθήκη για όλες τις ηλικίες. Τέλος, το πιο σημαντικό μήνυμα για φέτος είναι ένα βροντερό όχι στους άδικους θανάτους στις πολυσύχναστες παραλίες!


Το "Ξύλινο καφέ", έκανε ένα βήμα μπροστά στην πρόληψη τοποθετώντας στον χώρο του έναν απινιδωτή που θα είναι διαθέσιμος για την παροχή πρώτων βοηθειών, είτε από την ιδιοκτήτρια που είναι μέλος την Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης είτε από όποιον πολίτη γνωρίζει τη χρήση του.


Οι αδερφές Τοπάλη έχουν συνολικά 19 χρόνια στο χώρο και αγαπούν πολύ τη δουλεία τους…αγαπούν και φροντίζουν τους πελάτες τους που με τα χρόνια έχουν γίνει φίλοι . Όπως μας είπαν είναι ευλογία να σας συναντούν κάθε χρονιά!

Καλό καλοκαίρι!


Coffee and Mini Market Coffee and Mini Market Coffee and Mini Market Coffee and Mini Market Coffee and Mini Market Coffee and Mini Market Coffee and Mini Market Coffee and Mini Market Coffee and Mini Market Coffee and Mini Market Coffee and Mini Market Coffee and Mini Market Coffee and Mini Market Coffee and Mini Market