Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ
πρεπει να δειτε
YaSu
YaSu
Beach lounge and bar
Αγία Παρασκευή

Μόκα
Μόκα
Καφέ - Ζαχαροπλαστείο
Λ. Δημοκρατίας 3

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Παπαδημητρίου
Παπαδημητρίου
Ποτοποιΐα - Κάβα
Λ. Δημοκρατίας 95

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Activum
Activum
Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης
Ιωακείμ Καβύρη 75

O Πρίγκιπας
O Πρίγκιπας
Παντοπωλείο - Ψητοπωλείο
Λ. Δημοκρατίας 227

Global Kids
Global Kids
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης
Ανδρονίκου 66

Στεγνοκαθαριστήρια

Wash & Go (Πλυντήρια ρούχων Self Service)

Wash & Go - Πλυντήρια ρούχων Self Service
(Πλυντήρια ρούχων Self Service)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 400
Τηλέφωνο: 6986 640919

Στα αυτοεξυπηρετούμενα (self service) πλυντήρια & στεγνωτήρια Wash & Go θα βρείτε σύγχρονο εξοπλισμό και προσεγμένο και καθαρό περιβάλλον, ειναι η σύγχρονη απάντηση στις όλο και αυξανόμενες καθημερινές ανάγκες.

Άμεσα - γρήγορα - οικονομικά
Η συνεχής λειτουργία για 365 ημέρες το χρόνο (και Κυριακές) από 8:00 έως 22:00, επιτρέπει να προγραμματίσετε μόνοι σας το πότε σας βολεύει καλύτερα να πλύνετε και να στεγνώσετε τα ρούχα σας αλλά και τα παπλώματα, κουβέρτες κλπ. Ο τρόπος λειτουργίας των επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων μειώνει κατα πολύ τον χρόνο που απαιτείται συγκριτικά με τις αντίστοιχες οικιακές συσκευές (πχ. ένα οικιακό πλήρες πρόγραμμα χρειάζεται περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά ένω το αντίστοιχο επαγγελματικό μόλις περίπου 30 λεπτά). Επίσης είναι αρκετά πιο οικονομική επιλογή απο καθαριστήρια κλπ.

Για όλα τα ρούχα σας
Τα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια προστατεύουν και φροντίζουν τον ιματισμό σας. Ειναι κατάλληλα για :ρούχα, μπουφάν, κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια, καλύμματα, κουρτίνες, τραπεζομάντυλα κλπ. Με τα ταχύτατα στεγνωτήρια γλίτωνετε την ταλαιπωρία της απλώστρας στο σπίτι. Aκόμα και τον χειμώνα και με πολύ υγρασία μπορείτε να έχετε γρήγορα στεγνά ρούχα.

Ιδανικό για όλους
Τα self service πλυντήρια-στεγνωτήρια με κέρματα αποτελούν ιδανική λύση για : Φοιτητές, στρατιωτικούς, νοικοκυρές, τουρίστες, αθλητικούς συλλόγους, καταστήματα, κουρεία, εστιατόρια κλπ.

Είναι ιδανική λύση για ρούχα αλλά και παπλώματα, κουβέρτες, τραπεζομάντηλα, μπουφάν, καλύμματα, κλπ. Το προσεγμένο και καθαρό περιβάλλον με δωρεάν WiFi κάνει ευχάριστη την διαμονή σας. Πλύνετε και στεγνώστε τα ρούχα σας μόνοι σας γρήγορα & οικονομικά.

Πλυντήρια

  • Διαθέτουμε σύγχρονα πλυντήρια 8,5 kg -10 kg -14 kg για πλύσιμο ρούχων αλλά και για παπλώματα & κουβέρτες (πλυντήριο14 kg)

Στεγνωτήρια

  • Τα στεγνωτήρια τελευταίας τεχνολογίας 10 kg -14 kg μπορούν να προγραμματιστούν ανάλογα με τον ιματισμό που έχουμε να στεγνώσουμε

Απορυπαντικό

  • Δυνατότητα απορρυπαντικού υψηλής ποιότητας μέσω αυτόματου πωλητή

 

 


Πλυντήρια ρούχων Self Service Πλυντήρια ρούχων Self Service Πλυντήρια ρούχων Self Service Πλυντήρια ρούχων Self Service Πλυντήρια ρούχων Self Service Πλυντήρια ρούχων Self Service