Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

MVP Sports
MVP Sports
Κατάστημα αθλητικών ειδών
3ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Συνόρων

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Παρασχάκης Δημήτρης
Παρασχάκης Δημήτρης
Οικοδομικές εργασίες
Τούντζας 2

Μερέτη Ελένη
Μερέτη Ελένη
Ορθοδοντικό ιατρείο Παίδων & Ενηλίκων
Μαζαράκη 11

Τα δυδιμάκια
Τα δυδιμάκια
Μονώσεις - Γυψοσανίδες
40 εκκλησιών & Μούδρου 4

Πρωϊνό - Μπουγάτσα

Χωριό 1939 (Πρωινό - Καφές - Πίτες)

Χωριό 1939 - Πρωινό - Καφές - Πίτες
(Πρωινό - Καφές - Πίτες)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 227
Τηλέφωνο: 2551022233

Το brunch είναι μια απολαυστική συνήθεια. Όμως, από τη συνήθεια μέχρι την έννοια της συνολικής εμπειρίας υπάρχει μια διαφορά που φέρει την υπογραφή του "Χωριό 1939" στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα επί της Λ.Δημοκρατίας 227.

Ο χώρος, προσεγμένος σε κάθε λεπτομέρεια και ανοιχτός σε όλους, δημιουργεί αμέσως το αίσθημα της χαλαρότητας, καθώς τα ζεστά χρώματα συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για το καθημερινό brunch που μπορείς να απολαύσεις μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Οι γεύσεις, η ατμόσφαιρα και η αυθεντική φιλοξενία συνδυάζονται ιδανικά σε μια εμπειρία που θέλεις να ζεις ξανά και ξανά.

"Η παράδοση έχει γεύση και η γεύση αναμνήσεις" Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα που θέλουν να στείλουν μέσα από τα υπέροχα γευστικά πρωινά τους!

Στο "Χωριό 1939" θα βρείτε πολύ διαφορετικό παραδοσιακά προϊόντα όπως περεκόπιτες, δηλαδή πίτες με ποντιακό φύλλο με γέμιση τυριού, όπως και το γνωστό πιροσκί ή αλλιώς πισία με γέμιση λουκάνικό, πατάτα, τυρί και πολλές ακόμη γεύσεις.

Επίσης σε αυτό το παραδοσιακό αρτοποιείο μπορείτε να βρείτε Μηληνάκια ή αλλιώς Γκιουζλεμέδες, έχουν διάφορες γεύσεις όπως τυρί πατάτα και αλλαντικά.

Αυτή είναι η σπεσιαλιτέ τους και πιστέψτε με την πρώτη δοκιμή θα ξετρελαθείτε! Ο στοχος τους είναι να αναδείξουν ένα νέο προϊόν που θα κάνει την καρδιά των ανθρώπων που τρώνε να φτερουγίσει ξανά!

Όλα τα προϊόντα τους είναι χειροποίητα και προσπαθούν να πετύχουν ένα πάντρεμα γεύσεων της παράδοσης και της σύγχρονης γεύσεις το βασικό είναι ότι παρασκευάζονται φρέσκα φύλλα και με αυτά φτιάχνονται και οι χειροποίητες πίτες.


Πρωινό - Καφές - Πίτες Πρωινό - Καφές - Πίτες Πρωινό - Καφές - Πίτες Πρωινό - Καφές - Πίτες Πρωινό - Καφές - Πίτες Πρωινό - Καφές - Πίτες Πρωινό - Καφές - Πίτες Πρωινό - Καφές - Πίτες Πρωινό - Καφές - Πίτες