Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Ακίνητα

Πωλείται διαμέρισμα με 4 υπνοδωμάτια στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Πληροφορίες
Ημ/νία έκδοσης: 14-05-2021
Όνομα υπεύθυνου: κος. Αναστάσιος
Τηλέφωνο: 6973685851
E-mail: aristhan@gmail.com
Περιγραφή

Πωλείται δαμέρισμα διαμπερές συνολικής επιφάνειας 141 τ.μ. στον 4ο όροφο .

Αποτελείται από 4 Υπνοδωμάτια, Σαλοκουζίνα, Μπάνιο και WC. Το διαμέρισμα είναι μεγάλο και άνετο, κατάλληλο για μεγάλη οικογένεια.

H άδεια οικοδομής βγήκε το 1979 και ολοκληρώθηκε το 1982.

Το διαμέρισμα ανακαινίσθηκε πλήρως ( νέα ηλεκτρολογική και θερμοϋδραυλική εγκατάσταση με ατομικό λέβητα πετρελαίου και αντικαταστάθηκαν όλα τα σώματα καλοριφέρ.

Τοποθετήθηκαν ενεργειακά εξωτερικά κουφώματα, καινούργιος ηλιακός θερμοσίφωνας τριπλής ενέργειας και δύο κλιματιστικά, αντικαταστάθηκαν όλα τα είδη υγιεινής στο μπάνιο και το wc καθώς και όλο το δάπεδο, θωρακισμένη είσοδο).

Τα υλικά που επιλέχθηκαν για την ανακαίνιση είναι όλα επώνυμα και Α ποιότητας καθώς και οι εντοιχισμένες συσκευές της κουζίνας.

Το ένα από τα τέσσερα δωμάτια είναι επιπλωμένο με έπιπλα γραφείου και κατασκευασμένα από την εταιρεία mobili italiani καθώς και όλα τα εσωτερικά κουφώματα και η εντοιχισμένη ντουλάπα ενώ η κουζίνα είναι ιταλική,οικοδομή.

Η οικοδομή είναι καλά συντηρημένη και προσεγμένη και πρόσφατα ανακαινίσθηκε η είσοδός της. Η θέση της οικοδομής είναι σε προνομιακή θέση αφού απέχει μόλις λίγα μέτρα από την παραλιακή οδό και το κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Τιμή χωρίς μεσίτη 175.000€ (είναι συζητήσιμη).