Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Ακίνητα

Πωλείται μονοκατοικία συνολικής επιφάνειάς 140+ τμ σε 4+ στρέμματα οικόπεδο ανατολικά της Παλαγίας

Πληροφορίες
Ημ/νία έκδοσης: 31-12-2022
Όνομα υπεύθυνου: κ. Χρήστος
Τηλέφωνο: 6949036787
Περιγραφή

Πωλείται μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 142.40 τ.μ. ισόγειο. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2010 και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, αποθήκη, τζάκι, σίτες, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια.

Έχει ενταχθεί στο Εξοικονομώ με 200€ το τ.μ. με παρεμβάσεις στη μόνωση, κουφώματα, θέρμανση και πολλά άλλα. 

Πωλείται μονοκατοικία 142τμ σε οικόπεδο 4250 τμ, στον Πόταμο Αλεξανδρούπολης (5.5 χλμ ανατολικά από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης) με πρόσβαση από Παλαγία και από Άβαντος. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, το ένα εξ αυτών διαθέτει βεστιάριο και wc, όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν δικό τους μπαλκόνι.

Διαθέτει, επίσης, 1 μεγάλο μπάνιο με μεγάλο στρογγυλό παράθυρο, σαλονοτραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι και γωνιακό μεγάλο μπαλκόνι άνω των 40 τμ κλεισμένο με σίτες εσωτερικά για το καλοκαίρι και πλαστικά για το χειμώνα, κουζίνα, 1 αποθήκη με ράφια και μια ακόμη για τοποθέτηση πλυντηρίου/στεγνωτηρίου.

Η κατοικία έχει υπόγειο 20 τμ όπου βρίσκεται το λεβητοστάσιο. Έχει κεραμοσκεπή και απεριόριστη θέα όλο το Θρακικό πέλαγος και τη Σαμοθράκη, καθώς και όλη την Αλεξανδρούπολη.

Νέα τιμή: 168.000€. Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ.

Δείτε την κόκκινη κουκίδα στον παρακάτω χάρτη