Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

19-04-2022

Μόλις ανοίξαν οι πόρτες του νέου "L'Osteria", επί της Λ. Δημοκρατίας 265 (δίπλα στους Κουλουράδες) και το e-evros.gr ήταν εκεί για να σας μεταφέρει όλα όσα παρά τον κακό καιρό γίναν στα εγκαίνια του.

Τι είναι το L'Osteria;

  • Είναι μια osteria, όπου οι άνθρωποι μαζεύονται για να φάνε πολύ καλά και να απολαμβάνουν τη συντροφιά οικογενειών, φίλων, ζευγαριών, μεγάλων και νέων
  • Είναι ένα ανοιχτό, φιλόξενο μέρος, όπου ο καθένας μπορεί να είναι ο εαυτός του και να νιώσει σαν στο σπίτι του
  • Είναι Pizza, pasta, σαλάτα και κρέπα από... άλλο πλανήτη
  • Είναι η μοναδική διακόσμηση
  • Είναι η κουζίνα με ανοιχτή θέα

Είναι ξεκάθαρο στη συνολική ιδέα της L'Osteria, η αγάπη για τη λεπτομέρεια παίζει σημαντικό ρόλο, είτε πρόκειται για κουζίνα, είτε για εσωτερικούς χώρους είτε για την υπηρεσία. Το πάθος, η ζεστασιά, η φιλοδοξία και η αυθεντικότητα είναι εξίσου βασικά – γιατί αυτές είναι οι αξίες με τις οποίες μετράμε τους εαυτούς μας καθημερινά.

L'Osteria: Όταν η γεύση συναντά την ποιότητα τότε το αποτέλεσμα είναι άκρως... απολαυστικό. Παραγγείλετε το δικό σας γεύμα στο τηλέφωνο 2551181581.

 Φωτ.: Α. Μαργαρίτης

Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης Εγκαίνια για το νέο "L'Osteria" για πίτσα, pasta και κρέπα, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων