Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Αλεξανδρούπολη: Φωτογραφίες που καθηλώνουν!

Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Αλεξανδρούπολη: Φωτογραφίες που καθηλώνουν!

27-07-2022

Ενέργεια, αισθησιασμός και μουσικότητα αυτές είναι οι λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν τη Νατάσσα Μποφίλιου καθώς τα έδωσε όλα στη συναυλία στις 22 Ιουλίου 2022, στο Θεάτρο Αλτιναλμάζη!

Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου μαζί με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο έδωσαν έναν "αέρα" διαφορετικό στην πόλη μας. Με απλά λόγια εκείνο το βράδυ είχε ρυθμό διότι η Νατάσσα μερίμνησε να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους!

 

Δημιούργησε μια ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση, και ανατροπές και όλοι όσοι βρεθήκαμε εκεί διασκεδάσαμε και περάσαμε υπέροχα. Η μαγευτική φωνή της μας συνεπήρε!

Το e-evros.gr φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και σας παρουσιάζει όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ!

Φωτ: Α.Παροτίδης

Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Αλεξανδρούπολη: Φωτογραφίες που καθηλώνουν! Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Αλεξανδρούπολη: Φωτογραφίες που καθηλώνουν! Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Αλεξανδρούπολη: Φωτογραφίες που καθηλώνουν! Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Αλεξανδρούπολη: Φωτογραφίες που καθηλώνουν! Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Αλεξανδρούπολη: Φωτογραφίες που καθηλώνουν! Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Αλεξανδρούπολη: Φωτογραφίες που καθηλώνουν! Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Αλεξανδρούπολη: Φωτογραφίες που καθηλώνουν! Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Αλεξανδρούπολη: Φωτογραφίες που καθηλώνουν! Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Αλεξανδρούπολη: Φωτογραφίες που καθηλώνουν! Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Αλεξανδρούπολη: Φωτογραφίες που καθηλώνουν! Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Αλεξανδρούπολη: Φωτογραφίες που καθηλώνουν! Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Αλεξανδρούπολη: Φωτογραφίες που καθηλώνουν! Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Αλεξανδρούπολη: Φωτογραφίες που καθηλώνουν! Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Αλεξανδρούπολη: Φωτογραφίες που καθηλώνουν! Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Αλεξανδρούπολη: Φωτογραφίες που καθηλώνουν!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων