Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Η πρεμιέρα της "Κιβωτού Live Stage" στην Αλεξανδρούπολη, ήταν απίστευτη!

Η πρεμιέρα της "Κιβωτού Live Stage" στην Αλεξανδρούπολη, ήταν απίστευτη!

05-12-2021

Περάσαμε υπέροχα στην πρεμιέρα της "Κιβωτού" Live Stage, η οποία άνοιξε εχτές τις πόρτες της, για την δική μας διασκέδαση!

Χορός, τραγούδια, ωραίες φωνές, μοναδικές στιγμές... Όλα αυτά τα είχε το χθεσινό βράδυ! Μπορέσαμε και "ταξιδέψαμε" μέσα υπέροχα τραγούδια και φυσικά τα μουσικό σχήμα έδωσε τον καλύτερο εαυτό του.

Ο Σιάμος Δημήτρης, η Όλγα Μωραΐτη και η Χριστίνα Τσιπλάκη ερμήνευσαν τα αγαπημένα μας τραγούδια! Ο Μπάμπης Κελεπεκίδης στο μπουζούκι, ο Θοδωρής Κωνσταντινίδης στα πλήκτρα, ο Δημήτρης Κεραμίδης στα κρουστά και Χριστίνα Ζεϊμπέκη στο βιολί μας μετέφεραν σε μια άλλη διάσταση...

Τα live στην "Κιβωτό" live stage είμαστε σίγουροι όπως και εχτές θα συνεχίζουν να είναι μοναδικά! Φυσικά το e-evros.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από την συγκεκριμένη πρεμιέρα. 

Δείτε παρακάτω καρέ καρέ όλα όσα έγιναν εχτές στην πρεμιέρα της "Κιβωτού" Live Stage:

ΦΩΤ: Αντ. Μαργαρίτης

Η πρεμιέρα της "Κιβωτού Live Stage" στην Αλεξανδρούπολη, ήταν απίστευτη! Η πρεμιέρα της "Κιβωτού Live Stage" στην Αλεξανδρούπολη, ήταν απίστευτη! Η πρεμιέρα της "Κιβωτού Live Stage" στην Αλεξανδρούπολη, ήταν απίστευτη! Η πρεμιέρα της "Κιβωτού Live Stage" στην Αλεξανδρούπολη, ήταν απίστευτη! Η πρεμιέρα της "Κιβωτού Live Stage" στην Αλεξανδρούπολη, ήταν απίστευτη! Η πρεμιέρα της "Κιβωτού Live Stage" στην Αλεξανδρούπολη, ήταν απίστευτη! Η πρεμιέρα της "Κιβωτού Live Stage" στην Αλεξανδρούπολη, ήταν απίστευτη! Η πρεμιέρα της "Κιβωτού Live Stage" στην Αλεξανδρούπολη, ήταν απίστευτη! Η πρεμιέρα της "Κιβωτού Live Stage" στην Αλεξανδρούπολη, ήταν απίστευτη! Η πρεμιέρα της "Κιβωτού Live Stage" στην Αλεξανδρούπολη, ήταν απίστευτη! Η πρεμιέρα της "Κιβωτού Live Stage" στην Αλεξανδρούπολη, ήταν απίστευτη! Η πρεμιέρα της "Κιβωτού Live Stage" στην Αλεξανδρούπολη, ήταν απίστευτη! Η πρεμιέρα της "Κιβωτού Live Stage" στην Αλεξανδρούπολη, ήταν απίστευτη! Η πρεμιέρα της "Κιβωτού Live Stage" στην Αλεξανδρούπολη, ήταν απίστευτη! Η πρεμιέρα της "Κιβωτού Live Stage" στην Αλεξανδρούπολη, ήταν απίστευτη!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων