Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Οι "Κουλουράδες" πλέον και στην Κομοτηνή - Το καλύτερο κουλούρι της πόλης είναι γεγονός!

Οι "Κουλουράδες" πλέον και στην Κομοτηνή - Το καλύτερο κουλούρι της πόλης είναι γεγονός!

04-01-2022

Φωτ.: Αντώνης Μαργαρίτης

Μήπως μένεις Κομοτηνή; Αν ναι, τότε επιβάλλεται να δοκιμάσεις το γνήσιο κουλούρι Θεσσαλονίκης από τους "Κουλούράδες" οι οποίοι άνοιξαν και σας περιμένουν με ένα μεγάλο χαμόγελο!

Για να μην λέτε πως υπερβάλουμε, χωρίς πολλά λόγια οι "Κουλουράδες" ήρθαν και στην Κομοτηνή για να σας μυήσουν στο νόστιμο κουλούρι, το φρεσκοψημένο, το κρατσανιστό, αυτό που κάνει την διαφορά.

Και για εσάς που σας αρέσουν τα «περίεργα», έχουν και από αυτά.... (με σταφίδα, κανέλα & γαρύφαλλο, με σοκολάτα, με μήλο & κανέλα, με σοκολάτα & μπισκότο Oreo, με σοκολάτα & αγριοκέρασο, panettone salty caramel, panettone με σοκολάτα υγείας & μήλο, με σοκολάτα & καρύδα, με σοκολάτα & κάστανο, με σοκολάτα & πορτοκάλι, με χαλβά & κυδώνι, cheesecake, αλμυρή καραμέλα)! Θέλεις κι άλλα... έχει!

Στο κέντρο της πόλης επί της Ερμού 49 & Ιωαννίνων 9, εκεί θα βρεις όλα όσα ψάχνεις.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις παροχές των Κουλουράδων στον επαγγελματικό οδηγό.

Δείτε σχετικό φωτορεπορτάζ από το νέο αγαπημένο προορισμό σας:

Οι "Κουλουράδες" πλέον και στην Κομοτηνή - Το καλύτερο κουλούρι της πόλης είναι γεγονός! Οι "Κουλουράδες" πλέον και στην Κομοτηνή - Το καλύτερο κουλούρι της πόλης είναι γεγονός! Οι "Κουλουράδες" πλέον και στην Κομοτηνή - Το καλύτερο κουλούρι της πόλης είναι γεγονός! Οι "Κουλουράδες" πλέον και στην Κομοτηνή - Το καλύτερο κουλούρι της πόλης είναι γεγονός! Οι "Κουλουράδες" πλέον και στην Κομοτηνή - Το καλύτερο κουλούρι της πόλης είναι γεγονός! Οι "Κουλουράδες" πλέον και στην Κομοτηνή - Το καλύτερο κουλούρι της πόλης είναι γεγονός! Οι "Κουλουράδες" πλέον και στην Κομοτηνή - Το καλύτερο κουλούρι της πόλης είναι γεγονός! Οι "Κουλουράδες" πλέον και στην Κομοτηνή - Το καλύτερο κουλούρι της πόλης είναι γεγονός! Οι "Κουλουράδες" πλέον και στην Κομοτηνή - Το καλύτερο κουλούρι της πόλης είναι γεγονός! Οι "Κουλουράδες" πλέον και στην Κομοτηνή - Το καλύτερο κουλούρι της πόλης είναι γεγονός! Οι "Κουλουράδες" πλέον και στην Κομοτηνή - Το καλύτερο κουλούρι της πόλης είναι γεγονός!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων