Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

"Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ

"Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ

21-11-2021

ο γνωστός και πολυαγαπημένος Light "ξεσήκωσε" την πόλη της Αλεξανδρούπολης με την διάθεσή του και τα τραγούδια του.H βραδιά τα είχε όλα! Πάθος, χορό, τραγούδι, ρυθμό, όμορφες στιγμές!

Εμείς πήγαμε στο Prive Red για να σας μεταφέρουμε στιγμιότυπα από εκείνη την βραδιά, για τα μάτια σας και μόνο. Ο Light έδωσε "σώμα και ψυχή" στο live και πέρασαν αγόρια και κορίτσια πολύ ωραία.

Η διασκέδαση έφτασε στο top όπως και η διάθεση όσων βρέθηκαν εκεί.

Για να δούμε παρακάτω πως πέρασαν όσοι βρέθηκαν στο Prive Red την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου:

Φωτ: Α.Μαργαρίτης

"Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ "Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ "Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ "Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ "Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ "Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ "Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ "Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ "Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ "Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ "Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ "Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ "Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ "Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ "Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ "Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ "Τα έσπασε" ο Light στο Prive Red! - Όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων