Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

"Τρυπώσαμε" στον πολυσυζητημένο "Γάμο της Χρονιάς" του Χριστόδουλου και της Νίκης.

"Τρυπώσαμε" στον πολυσυζητημένο "Γάμο της Χρονιάς" του Χριστόδουλου και της Νίκης.

22-06-2015

Χαρακτηρίστηκε ως ο "Γάμος της Χρονιάς"...και όχι άδικα! Είχε τα πάντα: από μία τεράστια σκηνή δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Εύπλου, καλεσμένους - έκπληξη μέχρι εξέδρα στη θάλασσα.

Φυσικά, μιλάμε για το γάμο του Χριστόδουλου Τοψίδη, Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Έβρου, και της Νίκης Μουχταρίδου, ιδιοκτήτριας καταστήματος ένδυσης και υποδημάτων.

Ο λαμπερός αυτός γάμος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015, στον Άγιο Εύπλου, στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης σε μία πολύ όμορφα διακοσμημένη σκηνή, με πολυελαίους και ευρύχωρα, μεγάλα τραπέζια για τους καλεσμένους της δεξίωσης, οι οποίοι ανέρχονταν σε 600 άτομα. Το όλο σκηνικό έμοιαζε σαν να βγήκε από παραμύθι, αφού δόθηκε προσοχή μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Tο νυφικό ήταν πραγματικά εντυπωσιακό όπως μαρτυράν και οι φωτογραφίες, ενώ 60 περιστέρια έδωσαν μία παραδεισένια νότα στην ατμόσφαιρα του μυστηρίου.

Τη νύφη συνόδευαν στην εκκλησία 9 παρανύμφες και 13 παρανυφάκια, ενώ το γαμπρό πλαισίωναν 7 παραγαμπράκια.

Το πάρτι κράτησε μέχρι τις 6:00 το πρωί και όλοι οι καλεσμένοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις.

Από ένα τέτοιο γεγονός δεν μπορούσε να λείπει ο φωτογραφικός φακός του e-evros.gr, μέσω του επίσημου φωτογράφου της εκδήλωσης Δήμου Μπαμπλή. 

Τρυπώσαμε, λοιπόν, στα άδυτα του γάμου και σας παρουσιάζουμε ορισμένα εντυπωσιακά στιγμιότυπα, τα οποία έκλεψαν και κλέβουν τις εντυπώσεις.

Εμείς, με τη σειρά μας, ευχόμαστε στο ζευγάρι να ζήσει, να ευτυχήσει και να πορευθεί στη ζωή μαζί, και στα εύκολα και στα δύσκολα, μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Απολαύστε το φωτορεπορτάζ ;)

"Τρυπώσαμε" στον πολυσυζητημένο "Γάμο της Χρονιάς" του Χριστόδουλου και της Νίκης. "Τρυπώσαμε" στον πολυσυζητημένο "Γάμο της Χρονιάς" του Χριστόδουλου και της Νίκης. "Τρυπώσαμε" στον πολυσυζητημένο "Γάμο της Χρονιάς" του Χριστόδουλου και της Νίκης. "Τρυπώσαμε" στον πολυσυζητημένο "Γάμο της Χρονιάς" του Χριστόδουλου και της Νίκης. "Τρυπώσαμε" στον πολυσυζητημένο "Γάμο της Χρονιάς" του Χριστόδουλου και της Νίκης. "Τρυπώσαμε" στον πολυσυζητημένο "Γάμο της Χρονιάς" του Χριστόδουλου και της Νίκης. "Τρυπώσαμε" στον πολυσυζητημένο "Γάμο της Χρονιάς" του Χριστόδουλου και της Νίκης. "Τρυπώσαμε" στον πολυσυζητημένο "Γάμο της Χρονιάς" του Χριστόδουλου και της Νίκης. "Τρυπώσαμε" στον πολυσυζητημένο "Γάμο της Χρονιάς" του Χριστόδουλου και της Νίκης. "Τρυπώσαμε" στον πολυσυζητημένο "Γάμο της Χρονιάς" του Χριστόδουλου και της Νίκης. "Τρυπώσαμε" στον πολυσυζητημένο "Γάμο της Χρονιάς" του Χριστόδουλου και της Νίκης. "Τρυπώσαμε" στον πολυσυζητημένο "Γάμο της Χρονιάς" του Χριστόδουλου και της Νίκης.
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων