Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club!

Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club!

25-08-2018

Φωτ.: Χρήστος Στύλιας

Κάθε Παρασκευή το hot spot της διασκέδασης είναι η ταράτσα του Yacht club στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Μπορεί οι καλοκαιρινές ημέρες στην Αλεξανδρούπολη να είναι ιδιαίτερα καυτές, οι νύχτες ωστόσο μπορούν να γίνουν ονειρικές απολαμβάνοντας το ποτό στην δροσερή ταράτσα της πόλης με θέα που κόβει την ανάσα!

Για αυτήν την αγάπη και την προτίμηση που δείξατε και φέτος στο Yacht το καθιερωμένο closing party πήρε αναβολή!

Η διάρκεια του καλοκαιριού μεγαλώνει φέτος στην ταράτσα της διασκέδασης και το closing party προγραμματίζεται για Σεπτέμβρη.

Το καλοκαίρι συνεχίζεται λοιπόν: 

 

Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club! Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club! Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club! Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club! Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club! Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club! Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club! Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club! Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club! Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club! Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club! Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club! Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club! Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club! Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club! Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club! Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε ανεβασμένους ρυθμούς στο Yacht club!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων