Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Το νέο cafe "De-tox" άνοιξε και μας "μάγεψε" με το χαρμάνι του καφέ του!

Το νέο cafe "De-tox" άνοιξε και μας "μάγεψε" με το χαρμάνι του καφέ του!

22-12-2021

Φωτ: Αντ. Μαργαρίτης

To νέο cafe "De-Tox" άνοιξε εχθές 21 Δεκεμβρίου επί της οδού Λ. Δημοκρατίας στην Αλεξανδρούπολη και μας έφερε πιο "κοντά" με την αγαπημένη καθημερινή μας συνήθεια, τον καφέ!

Πρώτα "κέρδισε" την Λάρισα ήρθε και στην Αλεξανδρούπολη για να κάνει... "χαμό".

Μιλάμε για έναν καφέ... όνειρο! Τόσο το χαρμάνι του, η μυρωδιά του, η γεύση του και η επίγευση που αφήνει στο τέλος προκαλούν μοναδικά συναισθήματα. 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προιόντα του νέου καφέ "De-tox", περιηγηθείτε στον επαγγελματικό οδηγό.

Πήραν το  θάρρος και δημιούργησαν νέα De-Tox street cafe στην Αλεξανδρούπολη, ώστε να καλύψουνε γεωγραφικά την πόλη και να έχουν όλοι εύκολη πρόσβαση ώστε να απολαμβάνουν τον καφέ στο δρόμο προς τη δουλειά ή τη βόλτα.

Λ. Δημοκρατίας 197 - Τηλέφωνο: 2551301628

Εμείς φυσικά δεν χάσαμε λεπτό και βρεθήκαμε στα εγκαίνιά τους και σας μεταφέρουμε παρακάτω μέσα από φωτογραφικά κλικ όλα όσα "γευτήκαμε": 

Το νέο cafe "De-tox" άνοιξε και μας "μάγεψε" με το χαρμάνι του καφέ του! Το νέο cafe "De-tox" άνοιξε και μας "μάγεψε" με το χαρμάνι του καφέ του! Το νέο cafe "De-tox" άνοιξε και μας "μάγεψε" με το χαρμάνι του καφέ του! Το νέο cafe "De-tox" άνοιξε και μας "μάγεψε" με το χαρμάνι του καφέ του! Το νέο cafe "De-tox" άνοιξε και μας "μάγεψε" με το χαρμάνι του καφέ του! Το νέο cafe "De-tox" άνοιξε και μας "μάγεψε" με το χαρμάνι του καφέ του! Το νέο cafe "De-tox" άνοιξε και μας "μάγεψε" με το χαρμάνι του καφέ του! Το νέο cafe "De-tox" άνοιξε και μας "μάγεψε" με το χαρμάνι του καφέ του! Το νέο cafe "De-tox" άνοιξε και μας "μάγεψε" με το χαρμάνι του καφέ του! Το νέο cafe "De-tox" άνοιξε και μας "μάγεψε" με το χαρμάνι του καφέ του! Το νέο cafe "De-tox" άνοιξε και μας "μάγεψε" με το χαρμάνι του καφέ του!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων