Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Το "Χωριό 1939" άνοιξε και φάγαμε στα εγκαίνιά του τα καλά, καλύτερα!

Το "Χωριό 1939" άνοιξε και φάγαμε στα εγκαίνιά του τα καλά, καλύτερα!

20-12-2021

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του νέου bakery cafe "Χωριό 1939" και πραγματικά περάσαμε υπέροχα γιατί φάγαμε τα πιο νόστιμα πρωινά της ζωής μας!

Μικροί και μεγάλοι δοκίμασαν υπέροχες παραδοσιακές γεύσεις καθώς το "Χωριό 1939" "παντρεύει" την παράδοση με την σύγχρονη γεύση. Στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 227 στην Αλεξανδρούπολη, άνοιξε τις πόρτες για όλους εμάς το "Χωριό 1939", πρόκειται για ένα παρασκευαστήριο παραδοσιακών προϊόντων και το ιδιαίτερο σε αυτό είναι πως εκεί παρασκευάζουν μόνοι τους τα φύλλα και έτσι φτιάχτονται και οι πεντανόστιμες πίτες που πραγματικά μοσχοβολούν παντού!

"Η παράδοση έχει γεύση και η γεύση αναμνήσεις" Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα που θέλουν να στείλουν μέσα από τα υπέροχα γευστικά πρωινά τους!

Στο "Χωριό 1939" θα βρείτε πολύ διαφορετικό παραδοσιακά προϊόντα όπως περεκόπιτες, δηλαδή πίτες με ποντιακό φύλλο με γέμιση τυριού, όπως και το γνωστό πιροσκί ή αλλιώς πισία με γέμιση λουκάνικό, πατάτα, τυρί και πολλές ακόμη γεύσεις. 

Το "Χωριό 1939" άνοιξε και περιμένει μικρούς και μεγάλους να το επισκεφτούν για να το γνωρίσουν καλύτερα.

Το e-evros.gr φυσικά βρέθηκε στα εγκαίνιά του και παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από όλα όσα δοκιμάσαμε:

Φωτ.: Α. Μαργαρίτης

Το "Χωριό 1939" άνοιξε και φάγαμε στα εγκαίνιά του τα καλά, καλύτερα! Το "Χωριό 1939" άνοιξε και φάγαμε στα εγκαίνιά του τα καλά, καλύτερα! Το "Χωριό 1939" άνοιξε και φάγαμε στα εγκαίνιά του τα καλά, καλύτερα! Το "Χωριό 1939" άνοιξε και φάγαμε στα εγκαίνιά του τα καλά, καλύτερα! Το "Χωριό 1939" άνοιξε και φάγαμε στα εγκαίνιά του τα καλά, καλύτερα! Το "Χωριό 1939" άνοιξε και φάγαμε στα εγκαίνιά του τα καλά, καλύτερα! Το "Χωριό 1939" άνοιξε και φάγαμε στα εγκαίνιά του τα καλά, καλύτερα! Το "Χωριό 1939" άνοιξε και φάγαμε στα εγκαίνιά του τα καλά, καλύτερα! Το "Χωριό 1939" άνοιξε και φάγαμε στα εγκαίνιά του τα καλά, καλύτερα! Το "Χωριό 1939" άνοιξε και φάγαμε στα εγκαίνιά του τα καλά, καλύτερα! Το "Χωριό 1939" άνοιξε και φάγαμε στα εγκαίνιά του τα καλά, καλύτερα! Το "Χωριό 1939" άνοιξε και φάγαμε στα εγκαίνιά του τα καλά, καλύτερα! Το "Χωριό 1939" άνοιξε και φάγαμε στα εγκαίνιά του τα καλά, καλύτερα! Το "Χωριό 1939" άνοιξε και φάγαμε στα εγκαίνιά του τα καλά, καλύτερα!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων