Κάτι τρέχει στον Έβρο

175 μάσκες δώρισε ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων στους Μουσουλμάνους της Αλεξανδρούπολης

175 μάσκες δώρισε ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων στους Μουσουλμάνους της Αλεξανδρούπολης

17-04-2020

175 μάσκες από τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης παραδόθηκαν εχθές στον δάσκαλο και Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμάνων στο θρήσκευμα της Αλεξανδρούπολης Δαγλή Γιασάρ προκειμένου να μοιραστούν σε μέλη και φίλους του Συλλόγου. 

Ο κ. Γιασάρ ευχαρίστησε τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης "πρωτίστως ως Αλεξανδρουπολίτες, διότι με το έργο τους το τελευταίο διάστημα δίνουν μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, αναδεικνύοντας την πόλη στο πανελλήνιο και μας κάνουν όλους περήφανους."

Ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον " κ.Παύλο Μιχαηλίδη του Σάββα, ο οποίος κυριολεκτικά αθόρυβα και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, στηρίζει τις δράσεις του Συλλόγου. Ο κος Μιχαηλίδης με δική του πρωτοβουλία μας έφερε σε επαφή με την κυρία Λένα Μαυραγάνη – Σαμαρά (Πρόεδρο του Συλλόγου Δεσποινίδων και Κυριών της πόλης μας) και με μεγάλη χαρά δεχτήκαμε την προσφορά τους."

Ο κ. Γιασάρ επίσης ανέφερε πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα κατασκευάσουν και οι ίδιοι μάσκες οι οποίες θα μοιραστούν στον κόσμο "Τις επόμενες μέρες θα μας προμηθεύσουν και με υλικά (ύφασμα, λάστιχο, κλωστές) ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια που κάνουμε ήδη με δύο αξιέπαινες Μουσουλμάνες που εθελοντικά ράβουν μάσκες και τις οποίες θα ξεκινήσουμε να μοιράζουμε στον κόσμο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους συμπολίτες μας, που δίνουν το καλύτερο παράδειγμα αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Με την ευκαιρία να ευχηθούμε σε όλους τους Χριστιανούς Καλό Πάσχα με υγεία. Το επόμενο Πάσχα να μας βρει όλους εδώ και να το γιορτάσουν διπλά με γλέντια και αγκαλιές."