Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Nalu
Nalu
Beach bar
Αγία Παρασκευή

JP Laser
JP Laser
Κέντρο πρωτοποριακής αισθητικής
Λ. Δημοκρατίας 369 - 3ος όροφος

Avant garde
Avant garde
Beauty expert studio
Εμπορίου 25

Ποτοποιΐα - Κάβα

Παπαδημητρίου (Ποτοποιΐα - Κάβα)

Παπαδημητρίου - Ποτοποιΐα - Κάβα
(Ποτοποιΐα - Κάβα)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 95
Τηλέφωνο: 2551 026350

Η ιστορία της ποτοποιίας Έβρου Παπαδημητρίου ξεκίνησε πριν από 70 χρόνια από τον ιδρυτή της, τον Παναγιώτη Παπαδημητρίου. Η ποτοποιία καταξιώθηκε με την πάροδο των χρόνων με μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως: το Ούζο Έβρος 15 και διάφορα αλκοολούχα ποτά όπως κονιάκ και λικέρ.

Σήμερα έχει επικεντρωθεί στο Ούζο Έβρος 15, στο Ούζο εξ αποστάξεως, στο Τσίπουρο Μαγικό και στο λικέρ. Η ποτοποιία Παπαδημητρίου έχει ένα μεγάλο ποσοστό από μόνιμους και εκλεκτούς πελάτες έως και σήμερα, οι οποίοι μας προτιμούν και μας συστήνουν από γενιά σε γενιά, πολλές δεκαετίες τώρα.

Το 1992, η επιχείρηση πέρασε στα χέρια του Υιού του Παναγιώτη Παπαδημητρίου, Γεώργιο Παπαδημητρίου ο οποίος παράγει έως και σήμερα τα προϊόντα της, με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο όπως και παλαιότερα. Επίσης την τελευταία δεκαετία συνεργάζεται με μικρά οινοποιία τα οποία παράγουν και εμφιαλώνουν εξαιρετικής ποιότητας κρασιά με την επωνυμία ‘Παπαδημητρίου’.


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ποτοποιία Παπαδημητρίου είναι από τις παλαιότερες, πατροπαράδοτες οικογενειακές ποτοποιίες του Έβρου. Ένα από τα σημαντικότερα μυστικά του Παπαδημητρίου είναι η μοναδική διαδικασία παραγωγής του ούζου, που είναι ξεχωριστή και εξακολουθεί να γίνεται μέχρι και σήμερα με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο.

Σας ευχαριστούμε που μας προτιμάτε 70 χρόνια τώρα και δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθούμε να σας ανταμείβουμε με την καλύτερη ποιότητα, όπως κάνουμε άλλωστε από γενιά σε γενιά.

Η κάβα μας βρίσκεται επί της οδού Λ. Δημοκρατίας 95 όπου διατίθενται όλα μας τα προϊόντα αλλά και πολλά ακόμα εκλεκτά ποτά και κρασιά.

Η ποτοποιΐα μας βρίσκεται στο 11ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Φερών, στην Άνθεια.


Ποτοποιΐα - Κάβα Ποτοποιΐα - Κάβα Ποτοποιΐα - Κάβα Ποτοποιΐα - Κάβα Ποτοποιΐα - Κάβα Ποτοποιΐα - Κάβα Ποτοποιΐα - Κάβα Ποτοποιΐα - Κάβα Ποτοποιΐα - Κάβα Ποτοποιΐα - Κάβα Ποτοποιΐα - Κάβα Ποτοποιΐα - Κάβα Ποτοποιΐα - Κάβα Ποτοποιΐα - Κάβα Ποτοποιΐα - Κάβα