ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο

20-30% χαμηλότερος ο τζίρος των εμπορικών επιχειρήσεων της Αλεξ/πολης
07-03-2016
Έως και 20-30% χαμηλότερος ήταν ο τζίρος των εμπορικών καταστημάτων της Αλεξανδρούπολης κατά τη φετινή χειμερινή εκπτωτική περίοδο σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή.
Μεγάλη πτώση του τζίρου σημειώθηκε στα είδη ένδυσης και υπόδησης, παρόλα αυτά οι καταστηματάρχες ευχαριστούν το κοινό για τη στήριξη, δηλώνοντας παράλληλα ότι κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατούν τις τιμές χαμηλά.
Η κακή ψυχολογία αλλά και το μειωμένο εισόδημα του καταναλωτικού κοινού, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, φαίνεται πως συνετέλεσαν στην πτώση αυτή των πωλήσεων.
Πηγή: deltatv.gr
σαν σημερα
- Συνεχίζονται οι ψεκασμοί για τα κουνούπια στον Έβρο - Αναλυτικά το πρόγραμμα
(06-06-2022) - Το 1ο ΕΠΑΛ Ορεστιάδας έδωσε απαντήσεις στο τι κοινό έχουν οι ιαματικές πηγές με την τεχνολογία και το 3d printing
(06-06-2022) - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Βροχές & καταιγίδες και στον Έβρο
(06-06-2022) - Ακόμη ένα ρεκόρ για το VIA EGNATIA RUN: 50 θεσμικοί φορείς & 450 εθελοντές συνέβαλαν στην επιτυχία του!
(06-06-2022) - Αρκετοί είναι οι Εβρίτες που «ξενιτεύονται» σε Τουρκία & Βουλγαρία λόγω των αυξήσεων
(06-06-2022)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ