Κάτι τρέχει στον Έβρο

200 μάσκες για τις ανάγκες των ιδρυμάτων της Μητρόπολης από την Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών
Η Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την παραγωγή μασκών και τη δωρεάν διανομή τους σε φορείς και υπηρεσίες τής Αλεξανδρούπολης.
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:
Σε περιόδους κατά τις οποίες απαιτείται απ' όλους, ιδιαίτερη υπευθυνότητα και επαγρύπνηση, υπάρχουν άνθρωποι αντίθετοι, σε απλές αρχές υγειονομικής προστασίας, οι οποίοι αρνούνται τη χρήση μάσκας.
Αγνοήστε τους! Η πανδημία είναι εδώ, τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται και όλα προμηνύουν έναν δύσκολο χειμώνα. Ευχαριστούμε θερμά το 12ο ΤΥΠ της Μεραρχίας Αλεξ/πολης καθώς και τα ιδιωτικά ραφεία τής πόλης μας, που συμμετέχουν στην κατασκευή μασκών. Οπως σας ειναι γνωστό, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, η Λέσχη σε συνεργασία με το στρατό, δημιούργησαν γραμμή παραγωγής μασκών, τις οποίες διαθέτουν δωρεάν σε φορείς και ιδιώτες.
- Προφυλακιστέος ο 58χρονος Εβρίτης που μετέφερε 100 κιλά χασίς
(16-04-2020) - Η διοίκηση του ΠΓΝΑ ευχαριστεί εταιρείες, συλλόγους, & ιδιώτες για τις δωρεές τους
(16-04-2020) - Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως: Να προσευχηθούμε από το σπίτι μας
(16-04-2020) - Μεγάλοι αριθμοί μεταναστευτικών πουλιών πάνω από το Δέλτα Έβρου
(16-04-2020) - Κορονοϊός: Καλά τα νέα από το ΠΓΝΑ - Ελεγχόμενη η κατάσταση
(16-04-2020)