Σήμερα είναι: Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
ΚΡΟΝΟΣ ALL4U SOHO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

22η Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών - 9 μέλη της Ένωσης Μοτοσικλετιστών Αλεξ/πολης "Οι Αγριάνες" διέσχισαν 500 χλμ

22η Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών - 9 μέλη της Ένωσης Μοτοσικλετιστών Αλεξ/πολης "Οι Αγριάνες" διέσχισαν 500 χλμ

13-12-2017

Από τις 7 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2017 διεξήχθη στο χωριό Λάβδα Γρεβενών σε υψόμετρο 1040μ, η 22η Χειμερινή Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών.

Εννέα μέλη του σωματείου μας, διέσχισαν κατά μήκος σχεδόν όλη τη βόρειο Ελλάδα και μετά από πεντακόσια κουραστικά χιλιόμετρα κι αφού αντιμετώπισαν κάθε είδους καιρικά φαινόμενα παραβρέθηκαν στην 22η χειμερινή Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών, κι εκπροσώπησαν επάξια την Αλεξανδρούπολη σε αυτό το σημαντικό Θεσμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σωματείο μας αν και διανύει επίσημα το πρώτο μήνα ζωής του, διακρίθηκε και βρέθηκε στη τρίτη θέση σε συμμετοχές και τιμήθηκε από την Μοτοσικλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΜΟΤ.Ο.Ε).

Η Ένωση Μοτοσικλετιστών Αλεξανδρούπολης "Οι Αγριάνες", αριθμεί πάνω από εκατό μέλη, είναι αναγνωρισμένο σωματείο με έδρα την Αλεξανδρούπολη κι έχει κύριο στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των μοτοσικλετιστών και την κοινωνική προσφορά.

Οι δραστηριότητες της λέσχης περιλαμβάνουν:

• Εκδρομές στην Ελλάδα και Στο εξωτερικό
• Σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης
• Σεμινάρια συνεχούς εκπαίδευσης πάνω σε μοτοσυκλετιστικά θέματα
• Κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις
• Εκδηλώσεις με ποικίλο περιεχόμενο

Καλούμε όλους τους φίλους και φίλες ανεξαρτήτου κατηγορίας δικύκλου να συμπορευτούν μαζί μας σε αυτή τη προσπάθεια και όλοι μαζί να καταφέρουμε να αφυπνίσουμε τη μοτοσυκλετιστική Αλεξανδρούπολη, δημιουργώντας μια πόλη φιλική προς τους δικυκλιστές και δικυκλιστές φιλικούς προς τη πόλη.