Σήμερα είναι: Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ VAMOS ALL4U

Κάτι τρέχει στον Έβρο

25η Μαρτίου στην...Τουρκία: μαζική έξοδος των Αλεξανδρουπολιτών το τριήμερο

25η Μαρτίου στην...Τουρκία: μαζική έξοδος των Αλεξανδρουπολιτών το τριήμερο

23-03-2019

Σε κοντινούς προορισμούς επέλεξαν να περάσουν το τριήμερο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου πολλοί Αλεξανδρουπολίτες, αφήνοντας για λίγο πίσω τους τις έγνοιες της καθημερινότητας.

Οι πολίτες μάλιστα που εγκατέλειψαν την πρωτεύουσα του Έβρου δεν ήταν διόλου λίγοι, αλλά η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

"Αν και η κίνηση στην αγορά της Αλεξανδρούπολης είναι πεσμένη, η κίνηση προς κοντινούς προορισμούς ήταν ιδιαίτερα αυξημένη. Το μεγαλύτερο ρεύμα επέλεξε την Κωνσταντινούπολη, οι περισσότεροι πηγαίνουν εκεί", επισημαίνει ο ταξιδιωτικός πράκτορας Βασίλης Κασαπίδης.

Τις επόμενες θέσεις στις προτιμήσεις των κατοίκων της Αλεξανδρούπολης κατέλαβαν η Βουλγαρία και η Ρουμανία.

"Το γεγονός ότι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας έπεσε κοντά με αυτό της 25ης Μαρτίου δεν μας έκανε καλό. Παρόλα αυτά πολλοί επέλεξαν να κλείσουν εκδρομές στην Βουλγαρία και τη Ρουμανία που είναι δημοφιλείς προορισμοί, κυρίως για τους Εβρίτες λόγω απόστασης", καταλήγει ο Β.Κασαπίδης.

Ο ίδιος με τον ρόλο του Αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, τονίζει πως τα επίπεδα της κίνησης στην αγορά παραμένουν πεσμένα και μετά την ολοκλήρωση της εκπτωτικής περιόδου.

"Οι καταναλωτές εμφανίζονται μουδιασμένοι και η κίνηση παραμένει χλιαρή. Ελπίζουμε οι αγορές πριν το Πάσχα να ενισχύσουν τα επίπεδα κατανάλωσης", καταλήγει.

Μαρίνα Κριτού