Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

26 βιομηχανίες έδωσαν "ανάσα" στο ΕΣΥ - Ανάμεσα τους και η εβρίτικη "Dasteri"

26 βιομηχανίες έδωσαν "ανάσα" στο ΕΣΥ - Ανάμεσα τους και η εβρίτικη "Dasteri"

16-04-2020

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των επιχειρήσεων- μελών του ΣΒΕ στην πρόσκληση για στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας την κρίσιμη αυτή περίοδο.

Ανάμεσα στις επιχειρήσεις είναι και η εβρίτικη Dasteri Systems δείχνοντας έμπρακτη ευαισθησία αυτές τις κρίσιμες στιγμές που βιώνει η χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Dasteri Systems ήταν η πρώτη που βρέθηκε δίπλα στις ελληνικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα και με την δωρεά της βοήθησε στο μέγιστο βαθμό το έργο του στρατού αλλά και της αστυνομίας.

Ο ΣΒΕ ευχαριστεί δημοσίως τα μέλη του για την συνεισφορά τους:

«Η ανταπόκριση των επιχειρήσεων – μελών μας, στην πρόσκληση της πολιτείας και του ΣΒΕ, για έμπρακτη στήριξη του εθνικού συστήματος υγείας και των ευπαθών ομάδων, είναι μεγάλη, αλλά, κυρίως, συγκινητική.


Οι βιομηχανίες που συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο που ακολουθεί – και ο οποίος μεγαλώνει καθημερινά – αθόρυβα, χωρίς δεύτερη σκέψη, στήριξαν το τοπικό σύστημα υγείας στην περιοχή που είναι εγκατεστημένες καθώς και ευπαθείς ομάδες, αποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, ότι αποτελούν ουσιαστικούς παράγοντες κοινωνικής συνοχής.

Η συνεισφορά του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, στην κινητοποίηση και οργάνωση της χορηγικής προσπάθειας, αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας.

Με γενναιοδωρία και ταχύτητα, με σεμνότητα και αίσθημα αλληλεγγύης, σε περιβάλλον δραματικού περιορισμού της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, οι επιχειρήσεις αυτές απέδειξαν ότι η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα είναι πάντα «εδώ», για την κοινωνία και τον συνάνθρωπο.

Σ' αυτές τις βιομηχανίες, αλλά, και σε όσες επιχειρήσεις συνεισφέρουν έμπρακτα στην εθνική προσπάθεια αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τους οφείλουμε την ευγνωμοσύνη, όλων μας».

Αναλυτικά οι προσφορές των επιχειρήσεων- μελών του ΣΒΕ (.pdf)