Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Δήμαρχος της Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης, του Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και του Σουφλίου κ. Παναγιώτης Καλακίκος ενώνουν τις δυνάμεις τους.
Ο Δήμαρχος της Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης, του Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και του Σουφλίου κ. Παναγιώτης Καλακίκος ενώνουν τις δυνάμεις τους.

3 Δήμοι του Έβρου "ενώνονται" για καλό σκοπό! (video)

23-07-2021

Όταν οι δήμοι ενός νομού συνεργάζονται τότε τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα ευχάριστα! Μιλώντας στην ΕΡΤ,  ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης την προηγούμενη εβδομάδα είχε ανακοινώσει πως ένα έργο που αφορούσε την ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων των τριών Δήμων Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου είχε εγκριθεί από το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.


Ενώ είχε αναφέρει πως θα ακολούθουσε συνέντευξη τύπου και από τους 3 δημάρχους του  Έβρου, της Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, του Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και του Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος για να μιλήσουν για την "κοινή πορεία" που χαράζουν από εδω και στο εξής.

Εχτές λοιπόν, ημέρα Πέμπτη 22 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε κοινή συνέντευξη τύπου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας όπου και οι 3 τόνισαν πως "Μόνο ενωμένοι μπορούμε να συνεχίσουμε, για να αντιμετωπίζουμε θέματα".

Πιο αναλυτικά ο δήμαρχος της Ορεστιάδας έκανε αναφορά στα έργα που θα γίνουν στο Δημοτικό Σχολείο Καστανεών, Ειδικό Σχολείο Θουρίου, 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό στο Δήμο Διδυμοτείχου, Μειονοτικό Σχολείο Μεγάλου Δερείου. Το ύψος του συγκεκριμένου έργου αγγίζει τα 1,250,000 ευρώ.

Ενώ η συνεργασία τους θα αφορά και την πολιτιστική και τουριστική προβολή της περιοχής και του δήμου Σουφλίου.

Δείτε εδώ την συνέντευξη τύπου μέσα από το ράδιο Έβρος.