Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Οι τρεις πρωταγωνιστές των τελευταίων πανελλήνιων ρεκόρ, στο φινάλε του διεθνούς κολυμβητικού μίτινγκ IDM που διεξήχθη από την περασμένη Πέμπτη στο Βερολίνο.
Οι τρεις πρωταγωνιστές των τελευταίων πανελλήνιων ρεκόρ, στο φινάλε του διεθνούς κολυμβητικού μίτινγκ IDM που διεξήχθη από την περασμένη Πέμπτη στο Βερολίνο.

3 πρωταγωνιστές στο φινάλε του διεθνούς κολυμβητικού μίτινγκ IDM Berlin 2021!

21-06-2021

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, ο Αλέξανδρος Λεργιός και η Μαρίνα Λαζαρίδου τράβηξαν τα βλέμματα με τα τελευταία πανελλήνια ρεκόρ που κατέγραψαν, στο φινάλε του διεθνούς κολυμβητικού μίτινγκ IDM που διεξήχθη από την περασμένη Πέμπτη στο Βερολίνο.

Ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Ρίο, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης σημείωσε διπλό πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα. Ο Μιχαλεντζάκης (S8), το πρωί, με 28.64 κατέρριψε το ρεκόρ του Ταλιαντζή από τις 18 Ιανουαρίου 2020 στην Θεσσαλονίκη, ενώ το απόγευμα το βελτίωσε περαιτέρω με 28.28, καταλαμβάνοντας και την 7η θέση στον τελικό Α' (μικτών κατηγοριών).

Στο ίδιο αγώνισμα, ο Στυλιανός Αλέξανδρος Λεργιός (S5) βελτίωσε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ με 39.66 (39.77 το προηγούμενο από τις 18/10/20 στην Αθήνα), ενώ ο Παναγιώτης Χριστάκης (S6) είχε επίδοση 37.48 στον πρωϊνό προκριματικό.

Διπλό πανελλήνιο ρεκόρ U17, το οποίο ωστόσο θα πρέπει να επικυρωθεί τέλος της χρονιάς από την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, σημείωσε η Μαρίνα Λαζαρίδου (S9), επίσης στα 50μ. πεταλούδα με 42.75 στα προκριματικά και 41.68 στον τελικό.

Συγχαρητήρια σε όλους του αθλητές και με το καλό να επιστρέψουν!