Σήμερα είναι: Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
greek english turkish
Δερέμπεης μικρό SOHO ALL4U

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Τα 350 Δωρεά προς το Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης!
Τα 350 Δωρεά προς το Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης!

350 καινούρια στρώματα δωρεά στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

03-07-2020

Το Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αλλάζει τα στρώματα απο τα κρεβάτια των ασθενών, για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2002 που ξεκίνησε την λειτουργία του.

Συγκεκριμένα θα αντικατασταθούν 350 στρώματα στα κρεβάτια του νοσοκομείου. Τα στρώματα τα οποία παρελήφθησαν εχθές το πρωί προέρχονται από δωρεά του ομίλου εταιρειών Ολυμπία 

Ο Όμιλος Εταιρειών Olympia, με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό, αποτελεί πλέον έναν Διεθνή Επενδυτικό Όμιλο με ισχυρή παρουσία σε 10 χώρες με πολλές διαφορετικές εταιρείες. Με γνώμονα πάντα την επιχειρηματική αριστεία, ο Όμιλος Olympia ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 1980 και συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον και σε όλες τις αγορές όπου έχει παρουσία, έχοντας ως βασικές αρχές την προσήλωση, τη δημιουργικότητα και την πίστη στη φιλοσοφία του επιχειρείν.

Με σημαντική παρουσία και δυναμική επέκταση για περισσότερα από 20 χρόνια στις αγορές του εξωτερικού, ο Όμιλος Olympia δημιουργεί υπεραξίες στη διεθνή επιχειρηματική σκηνή, τόσο μέσω των εξαγωγών που πραγματοποιεί, όσο και με την ίδια του τη φυσική παρουσία στο εξωτερικό, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την ευημερία των τοπικών κοινωνιών όπου διατηρεί παρουσία. Με το όραμα του ιδρυτή της, Πάνου Γερμανού, για εταιρική ανάπτυξη με επιχειρηματική ηθική, η Olympia, οι συνεργάτες και το προσωπικό της έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν σύγχρονο και οικονομικά εύρωστο Όμιλο.

Να επισημανθεί πως πολύ σημαντικό, εκτός απο την λειτουργία του νοσοκομείου είναι και οι συνθήκες νοσηλείας των ασθενών να είναι ιδανικές, τώρα με τα νέα στρώματα της εταιρείας Ολυμπία αναβαθμίζεται η ποιότητα των υπηρεσιών του νοσοκομείου.