Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στην "16η Ομάδα Συνάντησης PCA" που θα διεξαχθεί στη Σαμοθράκη

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στην "16η Ομάδα Συνάντησης PCA" που θα διεξαχθεί στη Σαμοθράκη

28-03-2022

Η «ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΓΝΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ», διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας με τον διακριτικό τίτλο «Πρόσωπον Γίγνεσθαι», διοργανώνει την 16η Ομάδα Συνάντησης P.C.A. στη Σαμοθράκη από 7 έως 12 Ιουλίου 2022, η οποία είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ετών έχουν φέρει ποικίλες αλλαγές στη ζωή μας, μία από τις οποίες είναι και οι αλλαγές στις ανθρώπινες σχέσεις. Οι συμμετέχοντες θα έχουν λοιπόν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το πώς έχει επηρεαστεί για τον καθένα, αλλά και συνολικά η ψυχοσωματική εγγύτητα.

Η θερινή Ομάδα Συνάντησης P.C.A. στη Σαμοθράκη αποτελεί ένα συνδυασμό Βιωματικής εμπειρίας, Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων και καλοκαιρινών διακοπών. Έτσι, μέσα από τα βιωματικά εργαστήρια, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για ανατροφοδότηση και επαναδιαπραγμάτευση της σχέσης τους με τον εαυτό και τους Άλλους, μέσα από τον διαφορετικό τρόπο σχετίζεσθαι που προτείνει η Προσωποκεντρική Προσέγγιση και η Παιδοκεντρική Παιγνιοθεραπεία. Τα βιωματικά εργαστήρια θα πραγματοποιούνται στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Βρείτε παρακάτω την αίτηση και περισσότερες πληροφορίες:

1.Aίτηση

2. Πληροφορίες

3.Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Πρόσωπον Γίγνεσθαι

Περισσότερες πληροφορίες για την Eταιρεία:

  • Έδρα της εταιρείας είναι η Αλεξανδρούπολη.
  • Η Εταιρεία έχει τη νομική μορφή σωματείου, αστικού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα.