Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Με καινούργια τραπέζια και παγκάκια αναβαθμίστηκε ο χώρος αναψυχής του Προφήτη Ηλία στα Λουτρά.
Με καινούργια τραπέζια και παγκάκια αναβαθμίστηκε ο χώρος αναψυχής του Προφήτη Ηλία στα Λουτρά.

Ξεκίνησε η αναβάθμιση του χώρου αναψυχής Προφήτη Ηλία στα Λουτρά (φωτο)

01-05-2021

Λόγω των έντονων πλημμυρών που είχαν σημειωθεί τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο σε όλο τον Έβρο, οι "πληγές" που είχαν αφήσει πίσω τους, ήταν πολλές και σταδιακά όσο καλυτερεύει και ο καιρός αρχίζουν να κλείνουν.

Μια από αυτές ήταν και η διάλυση των όσων είχαν απομείνει στο χώρο αναψυχής του Προφήτη Ηλία στα Λουτρά του δήμου Αλεξανδρούπολης. Ο χώρος αυτός εδώ και χρόνια αποτελεί "πόλο έλξης" για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του νοτίου Έβρου.


Ιδιαίτερα την Πρωτομαγιά και την Καθαρή Δευτέρα συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον κι αποτελούν σημείο συνάντησης για χιλιάδες κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Επίσης μεγάλη θεωρείται και η συμβολή του συγκεκριμένου χώρου, στην εφαρμογή προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η κοινότητα Λουτρού Πεύκων Αλεξανδρούπολης με σχετική ανάρτηση της μας έκανε γνωστή την ευχάριστη αυτή η είδηση, πως όλα τα παλιά και παραμελημένα τραπεζοκαθίσματα αντικαταστάθηκαν από ολοκαίνουργια από συνεργεία του δήμου Αλεξανδρούπολης. Στο σημαντικό αυτό έργο αναβάθμισης της περιοχής του Προφήτη Ηλία βοήθησαν και εθελοντές.

Παρακάτω ακολουθεί και φωτογραφία από το πως ήταν πριν τα τραπέζια μετά τις έντονες βροχοπτώσεις:

Πλέον ο χώρος αναψυχής του Προφήτη Ηλία είναι έτοιμος για να υποδεχθεί την Τρίτη 4 Μαΐου μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, καθώς η εργατική Πρωτομαγιά έχει μεταφερθεί για την Τρίτη. Αυτό που χρειάζεται μόνο είναι και εμείς με τη σειρά μας να κρατήσουμε την περιοχή καθαρή και όμορφη.

Φ.Δούκογλου

Ακολουθούν και φωτογραφίες από τις εργασίες στο χώρο του προφήτη Ηλία:


Με καινούργια τραπέζια και παγκάκια αναβαθμίστηκε ο χώρος αναψυχής του Προφήτη Ηλία στα Λουτρά. Με καινούργια τραπέζια και παγκάκια αναβαθμίστηκε ο χώρος αναψυχής του Προφήτη Ηλία στα Λουτρά. Με καινούργια τραπέζια και παγκάκια αναβαθμίστηκε ο χώρος αναψυχής του Προφήτη Ηλία στα Λουτρά. Με καινούργια τραπέζια και παγκάκια αναβαθμίστηκε ο χώρος αναψυχής του Προφήτη Ηλία στα Λουτρά.