Σήμερα είναι: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
greek english turkish
AL FARO ΙΚΤΕΟ BABY SHOP

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ξεκινούν οι εγγραφές για τις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης

Ξεκινούν οι εγγραφές για τις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης

09-05-2019

Με πέντε συνολικά περιόδους ( 2 για αγόρια, 3 για κορίτσια) θα λειτουργήσουν οι μαθητικές κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης από τις 1 Ιουλίου έως τις 13 Αυγούστου. Στην κατασκήνωση μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια και κορίτσια Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητος

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι είναι οι εξής:

1-8 Ιουλίου: Κορίτσια που θα πάνε Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού (90€) ΕΚΛΕΙΣΕ

8 Ιουλίου απόγευμα - 18 Ιουλίου: Κορίτσια Γυμνασίου - Λυκείου (110€) ΕΚΛΕΙΣΕ

19 - 28 Ιουλίου:  Aγόρια Γυμνασίου - Λυκείου (110€)

29 Ιουλίου - 05 Αυγούστου: Κορίτσια που θα πάνε ΣΤ' Α & Β Γυμνασίου (90€)

6-13 Αυγούστου: Aγόρια που θα πάνε Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού (90€)

Ειδικές τιμές

Σε αδέλφια και πολύτεκνους γίνεται έκπτωση 20%  επί του συνολικού ποσού συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής μέσω φαξ δεν θα γίνονται δεκτές, εάν δεν υπάρχει προηγουμένως τηλεφωνική επικοινωνία (2551026359 & 2551027853) με τον υπεύθυνο των εγγραφών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Εγκαταστάσεις

Σε απόσταση 150 περίπου μέτρων από τους θαλάμους βρίσκεται η θάλασσα της Κατασκήνωσης, η οποία είναι μέρος της μήκους 3 χλμ. βραβευμένης με μπλέ σημαία παραλίας της Κυανής Ακτής.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την κατασκήνωση

  • Η παραμονή των παιδιών στην Κατασκήνωση για κάθε περίοδο αρχίζει την πρώτη μέρα και τελειώνει την τελευταία μέρα. Αποχώρηση πριν την ημερομηνία λήξης γίνεται κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας των γονέων με τον αρχηγό και εφόσον συντρέχει σοβαρός λόγος.
  • Η έξοδος ή η παραλαβή των παιδιών γίνεται μόνο από τους γονείς.
  • Είναι σημαντική η τήρηση των καθορισμένων ημερών επισκεπτηρίου για την ομαλή λειτουργία του προγράμματος της κατασκήνωσης.
  • Η τηλεφωνική επικοινωνία με το αρχηγείο μπορεί να γίνεται καθημερινά 17.00΄–18.30΄. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 25510-71191. Επίσης  στο χώρο της κατασκήνωσης υπάρχει καρτοτηλέφωνο.
  • Οι οργανωμένες δραστηριότητες για τα παιδιά εντός και εκτός της κατασκήνωσης θεωρούνται αποδεκτές από γονείς και παιδιά, εκτός εάν έχει δοθεί γραπτά διαφορετική ενημέρωση από τους γονείς.
  • Τα κινητά τηλέφωνα παραδίδονται στο αρχηγείο την ημέρα άφιξης στην κατασκήνωση και επιστρέφονται την ημέρα αποχώρησης.
  • Έχουν ορισθεί προκατασκηνωτικές συγκεντρώσεις στο Ανθίμειο Εκκλησιαστικό Πολιτιστικό Κέντρο (δίπλα στην Αγία Κυριακή) πριν από την έναρξη κάθε περιόδου. Θεωρούμε σημαντική την παρουσία σας σ’ αυτές μαζί με το παιδί σας.
  • Εάν έχετε απορίες ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στα τηλέφωνα της Ιεράς Μητροπόλεως. Εμείς θα είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε ό,τι χρειαστεί. Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράστασή σας και την πολύτιμη συνεργασία σας.
ΕΚΘΕΣΗ ΦΕΡΩΝ