Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
VARTAN

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Φωτογραφία από τις πλημμύρες που σημειώθηκαν και στο χωριό των Λουτρών και γκρεμίστηκε η γέφυρα του χωριού στα δύο.
Φωτογραφία από τις πλημμύρες που σημειώθηκαν και στο χωριό των Λουτρών και γκρεμίστηκε η γέφυρα του χωριού στα δύο.

5 ημέρες χωρίς νερό τα Λουτρά Τραϊανούπολης - Συνεχίζουν από την ΔΕΥΑΑ οι εργασίες αποκατάστασης

18-01-2021

Δύσκολες και καταστροφικές στιγμές ένιωσαν κάτοικοι του Έβρου, την περασμένη Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν σε όλο τον Έβρο και ειδικά στον δήμο Σουφλίου, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας αλλά στους οικισμούς του δήμου Αλεξανδρούπολης και μέσα σε αυτούς και το χωριό των Λουτρών.

Από τις έντονες πλημμύρες και βροχοτπώσεις έσπασαν οι αγωγοί υδροδότησης του νερού και η περιοχή παραμένει χωρίς νερό ήδη 5 ημέρες συνεχόμενα, ενώ ο Ελληνικός Στρατός "στέκεται στο πλευρό" των πολιτών αλλά και της κοινωνίας που με τις υδροφόρες παρέχουν εφοδιασμό νερού στην δεξαμενή του χωριού μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Η ΔΕΥΑΑ συνεχίζει καθημερινά την προσπάθεια της να αποκαταστήσει το δίκτυο του νερού.

Στα υπόλοιπα χωριά της Δημοτικής ενότητας Τραϊανούπολης η υδροδότηση γίνεται κανονικά.

Η ΔΕΥΑΑ ανακοινώνει την περιοχή των Λουτρών: "Κατανοούμε την δυσκολία που προκαλεί στους συνδημότες μας, η αδυναμία υδροδότησης από το δίκτυο της Δ.Ε.Υ.Α.Α. αλλά αυτό που προέχει είναι η παροχή πόσιμου ύδατος με τις προδιαγραφές που εγγυάται η Δ.Ε.Υ.Α.Α. όσο το δυνατόν γρηγορότερα".

Συνεχίζει και αναφέρει πως "Δείγματα λαμβάνονται καθημερινά, και το Σαββατοκύριακο. Γίνεται όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα άντληση. Εμφιαλωμένα νερά διανέμονται και θα διανέμονται μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος".