- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
56 παράτυποι μετανάστες διασώθηκαν από το Λιμενικό σε Αλεξανδρούπολη & Σαμοθράκη
Μέσα σε λίγες ώρες διασώθηκαν σήμερα το πρωί από το λιμενικό 56 παράτυποι μετανάστες σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη.
Ειδικότερα, περιπολικό σκάφος του λιμενικού σώματος εντόπισε το πρωί της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή της Σαμοθράκης βάρκα με 23 παράτυπους μετανάστες. Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του λιμενικού σκάφουςπροέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ατόμων , οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης.
Στην δεύτερη περίπτωση, το πρωί της ίδιας ημέρας περιπολικό σκάφος του λιμενικού εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή της Αλεξανδρούπολης βάρκα με 33 παράτυπους μετανάστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρες, γυναίκες αλλά και παιδιά. Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους προέβη σε ασφαλή περισυλλογή και διάσωση τους.
Όλοι θα μεταφερθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Φυλάκιο, στο βόρειο τμήμα του νομού Έβρου.
- Ποιοι ήταν οι 12 Απόστολοι και πως πέθαναν;
(30-06-2025) - Προτάσεις για την κοινωνική ένταξη των μουσουλμάνων στον Δήμο Διδυμοτείχου
(30-06-2025) - Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας στο Σουφλί
(30-06-2025) - Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης
(30-06-2025) - Βρόμα και δυσωδία στο Τελωνείο των Κήπων (video)
(30-06-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





