Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στιγμιότυπο από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".
Στιγμιότυπο από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".

8 μήνες μετά ζητά απαντήσεις ο 42χρονος που έχασε την έγκυο γυναίκα του στο ΠΓΝΑ

10-12-2021

Σε απευθείας σύνδεση με την Αλεξανδρούπολη μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" το μεσημέρι της Πέμπτης, 9 Δεκεμβρίου 2021, ένας πατέρας που η φωνή του «ταράζει συνειδήσεις».

Ο Κώστας Μπακαλάκης έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την 37χρονη έγκυο στον 7ο μήνα σύζυγό του και τον αγέννητο γιο του, μέσα στο νοσοκομείο.

Περιέγραψε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" τη τελευταία συνομιλία που είχε με την Δέσποινά του, στο τηλέφωνο που της είχαν δώσει από το νοσοκομείο προκειμένου να ειδοποιήσει τους γιατρούς αν νιώσει αδιαθεσία.

Συγκλονίζει η αφήγηση του για την τραγική στιγμή που αντίκρισε νεκρούς την γυναίκα της ζωής του και το γιο του, ενώ μιλάει για το πως διαχειρίζεται την απώλεια, 8 μήνες μετά, για  το χρέος του να συνεχίσει για εκείνους που έμειναν πίσω, αλλά  και να πάρει τις απαντήσεις που χρειάζεται στη μνήμη της αγαπημένης του.


Τόνισε μεταξύ των άλλων πως αναζητεί την αλήθεια μετά από 8 μήνες, "θέλω να αποδοθούν ευθύνες, έγιναν απανωτά λάθη στο νοσοκομείο, την ημέρα που πήγαμε εμείς υπήρχαν 3 γιατροί, ένας ειδικευόμενος και 2 ειδικές, οι οποίες ήταν νεαρές και δεν είχαν καν ολοκληρώσει το αγροτικό τους αλλά παρόλα αυτά βρίσκονταν εκεί, με κάποιον τρόπο".

"Οι γιατροί που βρίσκονταν εκείνο το βράδυ στο νοσοκομείο συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά, έχουν αναννεωθεί οι συμβάσεις τους" τόνισε ο κ. Μπακαλάκης

Η κ. Κουτσελίνη στο τέλος της συζήτησης ζήτησε στον αέρα την παρέμβαση του κ. Πλέυρη, του Υπουργού Υγείας για την συγκεκριμένη υπόθεση.