Κάτι τρέχει στον Έβρο
Θα διενεργηθούν αεροψεκασμοί προνυμφοκτονίας στην Αλεξ/πολη.
Στο πλαίσιο της σύμβασης της καταπολέμησης των κουνουπιών που διενεργεί η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, θα διενεργηθεί αεροψεκασμός προνυμφοκτονίας για καταπολέμηση των κουνουπιών την Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015.
Πεδίο Εφαρμογής - περιοχές: Φυσικό Περιβάλλον, στις περιοχές Ν.Α της Αλεξανδρούπολης και ειδικότερα στις παραλιακές περιοχές Απαλού, Αρίστηνου, Λουτρών και στο Δέλτα του Έβρου (Μοναστηράκι, Δορίσκος, Φέρες) καθώς και Αγροτικό Περιβάλλον, ορυζώνες της Δημοτικής Ενότητας Φερών .
Ώρα έναρξης αεροψεκασμών: 06:00 – 15:00
Παρακαλείται να μην κυκλοφορούν στο φυσικό περιβάλλον των παραπάνω περιοχών, άνθρωποι και ζώα κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης του ψεκασμού, για λόγους καθαρά προληπτικούς. Η εφαρμογή δεν θα γίνει σε κατοικημένες περιοχές, ωστόσο κατά την εκτέλεση της πτήσης από και προς τις περιοχές εφαρμογής ενδέχεται το ελικόπτερο να διέλθει κοντά από κατοικημένες περιοχές, χωρίς αυτό να εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία.
Σε περίπτωση που δεν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, ο αεροψεκασμός θα γίνει την επόμενη ημέρα.
- Απαγόρευση κυκλοφορίας μεγάλων φορτηγών στο εθνικό οδικό δίκτυο
(14-08-2025) - Ο 13χρονος Λέανδρος κάνει την Αλεξανδρούπολη πιο συμπεριληπτική!
(14-08-2025) - Νέα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στη Σαμοθράκη
(14-08-2025) - Και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπέρ της επιστροφής της χρυσή προτομής στο Διδυμότειχο
(14-08-2025) - Παράνομο "καζίνο" στήθηκε σε μαγαζί της Αλεξανδρούπολης - 6 συλλήψεις
(14-08-2025)
EN
TR






